דף הבית   >   נותני השירות   >   שירי עיצוב אירועים   >   חוות דעת של avishay707

חוות דעת על שירי עיצוב אירועים

avishay707
שירי עיצבה את אירוע החתונה שלנו בבית הלורדים ואנחנו מאוד מרוצים!
שירי היא המעצבת הראשונה והיחידה שנפגשנו איתה כי לא היה לנו כוח להתעסק עם זה יותר מידי. סגרנו איתה למרות שאני לא הייתי שלמה עם זה במאה אחוז, הרגשתי שאנחנו לא בדיוק באותו טעם ולא הייתה לי כימיה איתה כל כך, בעלי מצד שני ממש הסתדר איתה. במהלך העבודה שלי איתה שיניתי כמה פעמים את העיצוב והיא נענתה לכל בקשה במידת האפשר והציעה רעיונות. כמו כן, הגיעה לפגוש אותנו בביתנו פעם או פעמיים (אני כבר לא זוכרת...).
לא רצינו להשקיע הרבה כסף בעיצוב ושירי נתנה לנו הצעת מחיר מאוד הוגנת שכללה בפנים הרבה אפשרויות וגם הרבה דברים שמעצבים אחרים למיטב ידיעתי לא מציעים במחיר זה.
ביום החתונה הגעתי לאולם בלי הרבה ציפיות והעיצוב של שירי פשוט עלה על כל הציפיות! החופה פשוט הייתה מדהימה ביופיה, פשוטה ולא בומבסטית אבל פשוט קלאסית! תאמה בדיוק למה שביקשנו!
העיצוב בתוך האולם גם היה מאוד יפה, חציו עם פרחים וחציו עם נרות ואגרטלים... הכל תאם את מה שביקשנו ואת הציפיות שלנו.
שירי מאוד נחמדה ואנחנו ממליצים עליה מכל הלב. בניגוד לחששות שלי הפרחים היו טריים ונראו טוב, שני הזרים שהיו על החופה הורדו ממנה (על ידי אחת העובדות של שירי) אפילו מבלי שביקשנו וליוו אותנו גם לשבת חתן שאחרי החתונה...
מומלץ ביותר במחיר שווה לכל נפש
אהבתי: את עיצוב החופה
לא אהבתי: שבפגישה השנייה כשהגענו לסגור שירי נזכרה לומר שהמחירים הם ללא מע"מ למרות שזה לא צוין כלל וכלל קודם (מסתבר שזה היה כתוב על הצעת המחיר) ושינה בשבילנו את כל התמונה (העלה את המחיר מעבר למה שהתכוונו להוציא), בסוף היא התגמשה איתנו על זה ויצא לטובה.
מחיר: 2,800
הערות לגבי המחיר: כולל 2 זרים בחופה