דף הבית   >   נותני השירות   >   האגם - פארק יקום   >   חוות דעת של lironbs83

חוות דעת על האגם - פארק יקום

lironbs83
כתבתי עוד חוות דעת אחת
פשוט החתונה המושלמת!
בן זוגי ואני עברנו את כול המקומות בתל אביב ועוד כמה גני אירועים. באיזור תל אביב האולמות הנוצצים לא התאימו לאופי שלנו, והעדינים היו קטנים מידי לחתונה שלנו (300 איש) . גני האירועים שהיינו בהם היו יפים אך בכול זאת מצועצעים לטעמנו. אני אישית לא יכולתי לדמיין שאני מתחתנת במקום שהופך את הטבע למקום מצועצע. ממש כמעט שוויתרנו על החתונה (אני כבר הייתי בחודש חמישי בחיפושים ככה שהיינו צריכים למהר אבל כבר לא היה איכפת לי לוותר) ואז קיבלנו המלצה מחברה שהתחתנה באגם בקיבוץ יקום. קיבלה אותנו רוני המקסימה,מהרגע הראשון ידענו שזה בדיוק המקום המתאים לנו. פשוט אבל יפיםיה. פיסה של טבע, עם אגם אמיתי וברווזים שמסתובבים שם. ריח של פריחה. בלי שום דבר מצועצע. מקום מהמם! היו שני מקומות אחרונים במאי (שזה נתן לנו בדיוק חודש) והחלטנו לקחת את זה. הכי מצחיק שזו הייתה ההצעה הכי זולה שקיבלנו. היינו צריכים לתקתק את הכול די מהר, שנינו אנשים לחוצים ןגם קצת מעופפים והצוות של האגם- רוני ושרון ואחר כך הכרנו גם את תומר המדהים ושאר האחראים פשוט עשו לנו סדר בבלגן. הם קבעו לנו הכול לפי הלוז הצפוף שלנו והיה פשוט ונעים כול כך. לקחנו את הקייטרינג שעובד איתם- קיטטרינג "פרי הארץ" ונפגשנו עם אמיר. שהיה נחמד ומצחיק והלך לקראתנו בהכול. לא היה אחד שלא החמיא על האוכל ועל המקום. באירוע עצמו תומר היה סביבנו ותיקתק את הכול באופן יוצא דופן. גם את החופה האלטרנטיבית שלנו, גם את התוכנית האומנותית המורכבת, הוא אפילו לקח אותנו כשראה שאנחנו קצת אבודים אחרי החופה לחדר הייחוד, ודם הגישו לנו אוכל ושתייה כדי שנירגע רגע ונאכל. אין מילים לתאר עד כמה היה מדהים בזכותם ובזכות המקום המהם!. ואני כבר כמעט וויתרתי על הכול....בסוף החתונה ניגשו אלינו חברים שאמרו לנו שהם מתנגדים לכול הרעיון של חתונה בכלל, אבל החתונה שלנו, והמקום היפייפה והנעים והעדין נתנו להם השראה והם רוצים פתאום להתחתן.
אהבתי: את השירות החם סביב השעון. את העובדה שתמיד הייתה אוזן קשבת, את התיפקוד הלא ייאמן באירוע עצמו. צריך לציין את רוני ותומר ואמיר המדהימים שעבדו איתנו צמוד, אבל כול השאר גם היו פשוט מקסימים ומקצועיים ברמה אחרת. חוץ מזה לקחנו גם את דיי ג'יי ארז מזוז משבלול שהם עובדים איתם והיה מדהים!
לא אהבתי: אין כזה דבר.
האגם - פארק יקום