דף הבית   >   נותני השירות   >   אינפיניטי אין סוף מוסיקה - infinity   >   חוות דעת של BlackUnicorn

חוות דעת על אינפיניטי אין סוף מוסיקה - infinity

BlackUnicorn
ווואו וואוו וואווווווווו!!!!! פשוט וואוו. מאיפה נתחיל בכלל?
קודם כל, עמית הוא פשוט Jukebox מהלך, הידע שלו במוזיקה עצום והיה נדמה לנו שהוא יכול להתחרות בגוגל...
הוא מכיר כל שיר, כל מוזיקה, כל המנון. הייתה חוויה אדירה לשבת בביתו (היפהפה, אגב) ולשמוע סגנונות שונים של מוזיקה. ישבנו אצלו במשך שעתיים בפגישה הראשונה וידענו שזה זה, ואין מה לחפש עוד. היינו יכולים להתיישב אצלו עוד בבית בלי שום בעיה - עמית הוא פשוט אדם נחמד, חביב, מצחיק, ישר ואמיתי.

מה שייחודי בעינינו בעמית הוא היכולת שלו לקרוא את הקהל מחד, והענווה שלו מאידך. הוא לא אוהב לקריין ובמקום זאת מעדיף לשנות מוזיקה כשהגיע לדוגמא הרגע לעבור למנות העיקריות. לא עוד דיג'יי שאומר במיקרופון: "כל האורחים מתבקשים להתיישב, הגיע זמן העיקרית" וכו'.

באירוע הספציפי שלנו היה קהל מאוד מאוד מעורב - אשכנזים עם מזרחים, צעירים עם הרבה מבוגרים וכו'. מהבחינה הזו הייתה לנו בעייתיות לעניין המוזיקה.
עמית הצליח לתמרן בצורה מדהימה בין שירים ובין סגנונות מוזיקה כך שהרחבה שלנו הייתה מפוצצת באנשים (בחתונה של 250 איש!) לאורך כל הערב. למרות שהחתונה הייתה ביום שני, היא הסתיימה איפשהו בסביבות 12:30 בלילה (אחרי שגם לנו כבר לא היה כוח לעמוד על הרגליים מרוב ריקודים).
הוא גם לא שכח אפילו לרגע בקשות מיוחדות שהיו לנו, וקיבלנו מחמאות מטורפות על המוזיקה.
עמית - תודה אין כמוך!!! סביר להניח שדיג'יי אחר שאינו מקצועי מספיק היה נכשל באירוע מסוג זה בשיא הקלות.
אין לנו שום ספק שזו הייתה המסיבה הכי כיפית שהיינו בה.
אהבתי: את היכולת לקרוא את הקהל בצורה מדהימה ואת העובדה שהוא jukebox מהלך :)
לא אהבתי: שזה נגמר :(
מחיר: 5,500
הערות לגבי המחיר: ספירת העומר וכמעט ללא קבלת פנים (הופיע זמר איטלקי בקבלת הפנים) מחיר מלא 6900 כמדומני.
השאירו פרטים ונחזור אליכם:
דברו איתי