לימון אירועים בנוי כמו מפעל יפני לייצור מכוניות. כל אחד אחראי על תחום מסוים ועושה אותו במקצועיות רבה. היו רגעים שחשבתי שאני מדבר עם רובוטים. ההתנהלות נראתה לי קצת "מתכתית". אבל תמשיכו לקרוא, יש למה לצפות.
נועם הוא איש מכירות מקצועי, ולמרות המחלוקות איתו, הגענו לעמק השווה ולבסוף יצאתי מרוצה. ניקול וכוכי בקבלה מקצועיות, עמדו איתי בקשר רציף ודאגו לסגור את כל הקצוות. שלום ליווה אותי בכל התהליך עד שהטיפול הגיע לידיו של מאיר, מנהל הארוע. מאיר, מנהל האירוע הוא אחד יחיד ומיוחד. היה חשוב לי שביום החתונה אהיה מנוטרל מדאגות, ומאיר פשוט דאג לכל. אין לי מילים לתאר. לא משנה איפה תסגרו, אני מקווה בשבילכם שינהל לכם את הארוע אדם כמו מאיר.
המקום נראה מדהים, אני ממש אוהב את הגבעה בברנר, ולימון נראה לא פחות טוב לטעמי. המקום נקי ומושקע להפליא. ישנה הקפדה בכל פרט. האוכל - לא יצא לי לטעום כלום, ממש כלום. אבל כל האורחים היו מרוצים מעל לראש. קיבלתי אך ורק תגובות טובות. היו לנו 360 אורחים. האירוע היה בתחילת מאי 2010.
לסיכום, מומלץ מומלץ מומלץ....
אהבתי: מאיר, מאיר ומאיר.המקום מתוקתק.נקיון.שירות.הכל מכל וכל. לא אהבתי: הכל מאוד מקצועי ומוקפד, אבל חסרה לי קצת האוירה הביתית.זה התבטל ברגע שמאיר נכנס לתמונה. הערות לגבי המחיר: מחיר זה דבר אינדיבידואלי. תמורה מלאה לכסף. מלאה.