מתחתנים יקרים חשוב לי שתדעו שגני מרוייאס פשוט הפתיעו אותי כול כך לטובה והרשימו את כל האורחים שלי אפילו את הביקרותיים שבניהם. לקחתי את חבילת ה Wedit שחסכה לי המון כאבי ראש ולא מעט כסף במסגרת החבילה קיבלנו את כל מה שהיינו צריכים כדי להפיק את אירוע חיינו- עיצוב מדהים שעד עכשיו לא יוצא לי מהראש, מבחר DJ מהמובילים בתחום אנחנו בחרנו במטפסים ומבחר צלמים אנחנו בחרנו באולפנים המיוחדים ( באמת מיוחדים ) וכמובן בר אלכוהול עשיר וחופשי!! בזכות חבילת ה Wedit הצלחנו לבנות הפקה מדהימה בקלות ובמחיר הוגן בהחלט אך מעבר לאלו היה חשוב לנו יותר מהכל האכפתיות הרגישות שהפגינו כלפני כל עובדי הגן. אני חייבת לציין את תומר ויצחק שנתנו לי המון ביטחון ובאמת ענו לכל בקשה שהעלתי בחיוב ובשמחה ומתוך אכפתיות אמיתית. רפי מנהל הארועים עמד לשירותינו בכל שעה ובכל נושא וביום האירוע דאג ללא הרף שכל דרישותינו ובקשותינו יממושו. אסי ורונן אנשי המכירות שדאגו שנצא הכי מרוצים ומחוייכים. אני אסירת תודה לכל אחד ואחד ממכם בזכותכם היום החשוב בחיינו הפך לחוויה והפקה מיוחדת ומדהימה.
אהבתי: את חבילת wedit שאיפשרה לנו להנות מהספקים האיכותיים ביותר במחירים הטובים ביותר.