דף הבית   >   נותני השירות   >   הבאר של סבא   >   חוות דעת של adibergman

חוות דעת על הבאר של סבא

adibergman
כל מה שאני אגיד זה לא יספיק. הגענו לבאר כמקום ראשון, ממש התלהבנו אבל אמרנו שנראה עוד מקומות (שליידו היו בדיחה).
ענבל המקסימה ישבה איתנו בשנית וסגרנו איתה ועם עמי בלי להתמעמע. אז אני אתחיל - המקום נראה כמו מספר אגדות, כמה שתנסו לדמיין, לא תצליחו, איך שנכנסים מריחים את כל הצמחייה ואז מתגלה פרדס קסום ובין לבין יש את קבלת הפנים... אנחנו קיוונו שכל האירוע יהיה בחוץ, אך מטעמי מזג אוויר הריקודים היו באולם (שגם הוא לא נראה שיגרתי)
הכל בבאר נראה תמים ולא תעשייתי וזה בידיוק מה שחיפשנו.
העיצוב- שלי - וואו איזה מעצבת שקולעת בול לטעם של המתחתנים, היא לא ניסתה לדחוף כדי שנוציא עוד כסף , והיא יודעת לייצץ בידיוק לפי התקציב שבחרנו. בסוף עוד קיבלנו המון צ'ופרים שעשו את המקום לעוד יותר מדהים משאי פעם יכולתי לדמיין.
הקייטרינג- טעם וצבע (ריקי, רון ולירון)- מדהים, האוכל מעולה שזה נדיר בחתונות, אחרי זה לקחנו הבייתה וטרפנו את הכל!
הם תקתקו עבודה נהדרת והיו זמינים לכל בקשה ולכל שאלה.
הבר- זויה (שי, עמית)- חשוב מאוד שהבר יהיה עשיר, אנחנו קנינו עוד קצת בעצמנו אבל השידרוג הכדאי נעשה דרך זויה. הבר עבד ללא הפסקה כל האירוע ולא היה חסר כלום, והברמנים מקסימים אחד אחד.
מנהל האירוע- אבי המאלף!!!!!!!!!!!!!!! את אבי פגשתי יום לפני האירוע כי מסתבר שבעלי תיקשר איתו ללא ידיעתי כי הוא רצה להפתיע אותי. אבי היה מהמם הוא דאג להכל ורק כשממש היה חייב אותנו (לחתום כל הכתובה, לעלות לחופה) הוא קרא לנו, הכל התנהל כמתוכנן ואני חייבת לציין שהיו הרבה הפתעות באירוע שיכלו להתפקשש- אבל כלום!!!! הכל הלך חלק בזכות התזמון והיד על הדופק של האיש הזה!!!
התגובות מהאנשים- המקום מאלף, האוכל נהדר, והכל זרם והיה כיף אדיר
תודה לכולכם עדי וארן 28/4/10
אהבתי: הכל פשוט הכל - האורחים משחזרים לעצמם בראש את החתונה שלי! הבאר עשה ערב פזנטציה לכל המתחתנים וגם ערב טעימות לכל המתחתנים- הם יודעים לפנק בטירוף וחשוב להם שתצאו מרוצים, הם בחיים לא ינסו לסחוט כסף מאנשים- האולמות האחרים צריכים ללמוד מהם! אבל עזבו גם אם הם ילמדו אף אחד לא יגיע לקרסוליים של הבאר של סבא. המקום, הצוות, האוכל, הבר - הכל!
לא אהבתי: אין ולא יהיה
הערות לגבי המחיר: להיות בראש שקט שווה כל שקל- תהנו מהחתונה!
הבאר של סבא
השאירו פרטים ונחזור אליכם: