צביקה בן אדם מאוד נחמד. הוא היה הדי ג'יי הראשון שנפגשנו איתו וסגרנו. יצאנו מהפגישה בהתלהבות מלאה שמצאנו את הבן אדם הנכון והוא יעשה לנו את האירוע. לא היו לנו שום ספקות לגביו עד לרמה כזו שעוד לפני האירוע שלנו המלצנו אותו לחברים. קודם כל בן אדם פונקטואלי. הגיע יותר משעה לפני קבלת פנים בשביל לארגן הכל. נשאר (כפי שסיכמנו) עד סוף האירוע ולא החליט על דעת עצמו לכפל את הדברים ולסיים את הריקודים מתי שנראה לו לנכון.האירוע נגמר קצת אחרי שאמרנו די. בן אדם מאוד קפדני. בפגישה הראשונה הוא סיפר לנו הכל, כולל העלות של הציוד כך ששאלות נוספות פשוט לא נשארו... :) ובאמת בן אדם חביב, נותן הרגשה שאפשר לסמוך אליו בעיניים עצומות. מה שכן - לא ציפינו שבאיזה שהוא שלב של האירוע צביקה יאבד את הקהל.. יום למחורת קיבלנו תגובות מהאורחים... הטענה היחידה שקיבלנו - הדי ג'יי לא ממש קלט עם המוסיקה. שחשבנו יותר לעומק - הבנו שהוא באמת לא ממש קלט את הקהל, למרות שרוב האנשים היו חברה צעירים. באמצע אירוע היה יותר מדי טראנסים, למרות שביקשנו אותם בסוף. בקיצור יצא פשלה שלא חיכינו ולא ציפינו. מה שכן - לדעתנו גם צביקה הבין את זה ויצא מזה בכבוד.
הערות לגבי המחיר: דרך איזיווד