דף הבית   >   נותני השירות   >   איציק כרסנטי   >   חוות דעת של l306

חוות דעת על איציק כרסנטי

l306
ממליצה מכל הלב!!!
לא יודעת מאיפה להתחיל, כי היה פשוט וואו !!!!

הייתי בתסרוקת ואיפור נסיון וידעתי שזה המקום בשבילי! ביום החתונה, הגעתי למספרה מוקדם, שם כולם קיבלנו אותי בהרבה חום ואהבה. הייתי בטיפול יופי מרגיע אצל מיכל הקוסמטיקאית והמאפרת. הטיפול היה ממש מעולה, כלל מסכות פנים, מסאז', מוזיקה מרגיעה ונרות - מאוד מאוד מומלץ!!אח"כ התחלתי עם התסרוקת, עשיתי תוספות שיער אצל חנן המעולה, מצוות המספרה ואיציק עיצב לי את התסרוקת המדהימה ושילב סיכה עדינה שממש התאימה! מיכל איפרה אותי בצורה ממש יפה ומיוחדת, והיחס שלה פשוט מדהים! היא משרה אווירה מרגיעה ונינוחה ומקצועית מאוד!!ממש משקיעה את כל כולה. המראה הכללי שיצרו לי עם התסרוקת הנסיכותית והאיפור ההורס, גרמו לי לא לזהות את עצמי ואני כל הזמן ממשיכה לקבל מחמאות!!והאיפור והתסרוקת החזיקו כל הערב באופן מושלם! במספרה חוויתי את הרגע הכי מרגש של החתונה, כאשר בעלי הגיע לאסוף אותי, וכל צוות המספרה התארגנו עם מוזיקת רקע מרגשת וזיקוקים! לא נשארה עין אחת יבשה!מעבר למקצועיות ולמראה המושלם שיצרו לי, אני חייבת לציין שהיחס של כל הצוות ובעיקר של איציק ומיכל שהיו קשובים לכל רצונותי ונתנו לי להרגיש נסיכה ליום אחד!הייתה לי חוויה מדהימה ביום כל כך עמוס ומרגש! ממליצה מכל הלב, בנות אל תתלבטו! מאחלת לכולן חוויה דומה!
אהבתי: את היחס של מיכל, איציק ושל כל הצוות! וכמובן את המראה הסופי שיצרו לי - הרבה יותר יפה ממה שהיה ביום נסיון!
הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל, מחיר הוגן!
איציק כרסנטי
3.5K