נתחיל בהערה קטנה: בסוף לא סגרתי איתם אז אני לא יכולה לתת חוות דעת מלאה. בכל זאת, היה לי חשוב לכתוב משהו.
אני מסתמכת על האתר הזה באופן די עקבי לביקורות על ספקים, וקרה כבר כמה פעמים שראיתי מישהו עם 5 כוכבים באתר שממש לא אהבתי. לכן, אני מודה שלפעמים אני גם מתעלמת מהביקורות השליליות.
זה מה שקרה הפעם וזה עלה לי ביוקר.
הביקורות השליליות פה מדוייקות. אני לא אכנס לכל השתלשלות העניינים. הגרסה הקצרה היא שאני חיכיתי מעל שבוע לקבל סקיצה ראשונית להזמנה, כאשר הם ידעו שאני בלחץ זמן, ולא קיבלתי כלום. רדפתי אחרי לירז כי ההורים כבר לחוצים לקבל את ההזמנות, וסוף סוף אחרי יומיים הוא שלח אותי לדבר עם הגרפיקאית שלהם, כי "היו לה כמה שאלות" מסתבר לי שרק באותו יום - יותר מעשרה (!) ימים אחרי השיחה הראשונה, היא בכלל קיבלה מלירז את הפרוייקט. כן, היה חול המועד באמצע, אבל לירז אמר לי בשיחה הראשונה איתו שדברים יזרמו כרגיל, ואז דחה אותי שוב ושוב ב- "יהיה בסדר" בלי לתת לי אפילו שמץ של לוח זמנים ריאלי. בסוף הייתי צריכה להתרוצץ כמו משוגעת למצוא תחליף, והלכתי לבית דפוס שאני מכירה דרך העבודה שלי - והם היו נפלאים, אמינים, ומספקים את הסחורה מהר. בקיצור - תאמינו לביקורות הרעות במקרה הזה. פשוט לא אמינים ולא אחראים....
אהבתי: כלום. לא אהבתי: חוסר אמינות, קשים להשגה בטלפון, לא עומדים בלוחות שמנים שהם מבטיחים.