דף הבית   >   נותני השירות   >   אירית סדרה - מאפרת   >   חוות דעת של iris300

חוות דעת על אירית סדרה - מאפרת

iris300
כשהגעתי לאירית לאיפור ניסיון הייתי לחוצה בטירוף, מלווה ע"י אמי ואחותי כשכל אחת עם דעות שונות ורעיונות לאיפור שצריך להיות. אירית קיבלה אותנו עם חיוך גדול והרבה סבלנות! אחרי שיחת היכרות קצרה, התחלנו בעבודה. במהלך כל איפור הניסיון היא צחקה איתנו והרגיעה אותי מאוד. התוצאה הייתה מדהימה! כל כך אני... אירית קלעה בול בטעמי.
לאחר איפור הניסיון אירית שמרה איתי על קשר ואפילו שלחה לי תמונות של האיפור. תמיד הרגשתי נוח להתקשר אליה ולהתייעץ.
ביום החתונה אירית המקסימה הגיעה אליי ולא נתנה לי רגע להילחץ. איפרה אותי ואת אמי ואחותי ברוגע ובכיף. ממזמן לא צחקתי והייתי כה רגועה כמו ביום החתונה בהכנות והכל בזכות אירית!
האיפור כמובן יצא מדהים וכולם לא הפסיקו להגיד עד כמה נראיתי טוב ולהחמיא לי. כמובן שגם אמי ואחותי קיבלו אינספור מחמאות :)
אירית המתוקה שומרת איתי על קשר אפילו אחרי החתונה ואני לא חושבת שעוד מאפרת מגיעה לרמה כזו של יחס אישי ללקוחות שלה. היחס הזה שלה נתן לי תחושת ביטחון גדולה וביום החתונה הייתי הכי רגועה בעולם וזה ממש לא מתאים לי והכל בזכותה!
אירית הייתה אחת הבחירות הכי טובות שלי ואני מקווה שהיא תמשיך ללוות אותי!
אהבתי: את הסבלנות, הרוגע, האכפתיות ותחושת הביטחון שאירית מעניקה..תמיד הרגשתי בנוח להתקשר ולהתייעץ איתה על הכל.היא אפילו עזרה לי בדברים שלא קשורים לאיפור. תמיד שמחה לתת טיפים ולהעניק מעצמה!
לא אהבתי: אין דבר כזה! פשוט מדהימה!
אירית סדרה - מאפרת