דף הבית   >   נותני השירות   >   מונסניור   >   חוות דעת של mon_tzah

חוות דעת על מונסניור

mon_tzah
מאכזב
שירות גרוע ביותר!!!!
הזמנו חליפה והז'קט היה קטן לכן אמרו שיזמינו לנו מידה גדולה יותר כעבור מספר ימים, ברור שזה לא היה כל כך פשוט...
ביום שהיינו אמורים לקחת את הז'קט, התקשרנו לברר שהוא אכן הגיע ונאמר לנו שהוא בדרך לתופרת, לאחר שהסברנו שאין קשר לתופרת אלא אמור להגיע מהספק ז'קט חדש במידה המתאימה, פתאום נאמר שהספק יגיע עד השעה 13 ולכן ליתר ביטחון שנגיע לקחת ב-16 כמובן שהכל היה שקר!!! הגענו לקחת את הז'קט עם אמא שלי שהיא בעצמה מעצבת ותופרת ולכן אי אפשר לעבוד עליה והסתבר שבמקום להביא חדש, התופרת ניסתה לרחיב את הז'קט שהיה קטן יותר וזה היה נראה זוועה ( קיווצים בגב, שרוולים קצרים מאוד וכו...)!!! וכל זה בטענה שהז'קט חדש, פשוט שיקרו לנו בפנים!!! רצינו לבטל עיסקה וכמובן שלא נתנו לנו, האחראי היה כל כך אגרסיבי, עצבני וחצוף שכמעט והרביץ לאחותי בגלל שדרשה ביטול עיסקה כי הם לא עמדו בהבטחה להביא ז'קט במידה גדולה יותר. בסופו של דבר בחרנו ז'קט אחר בלית ברירה וגם אז שמעון המוכר ממש לא שמח לעזור לנו אלא טען שאין לו זמן ויש לו לקוחות שממתינים לו למטה, כמובן שהחנות הייתה ריקה!!! פשוט את הבונוס שלו הוא כבר קיבל מהמכירה אז אין לו צורך לעזור לנו!!!
סליחה על הביטוי, גועל נפש של אנשים!!!! שירות זוועתיייייי!!! ממש חוויה מחרידה!
אהבתי: החליפה בלבד!!!
לא אהבתי: שירות גועלי!!!! בחיים לא נתקלתי ביחס כל כך מחריד ועוד לחתן וכלה!!!במקום שהאחראי ידאג שנצא מרוצים וינסה לעזור לנו לבחור משהו אחר, היינו צריכים להרגיע אותו, כי הוא היה ממש אגרסיבי ואלים ועוד שניה הרים יד על אחותי!!!
הערות לגבי המחיר: לא רלוונטי כי זה לא שווה את היחס!!!
מונסניור