דף הבית   >   נותני השירות   >   ברגש-רן שיינברגר צלם   >   חוות דעת של noagilad

חוות דעת על ברגש-רן שיינברגר צלם

noagilad
רן הוא תופעה ייחודית.
אני מניחה שיש הרבה צלמים טובים וההגונים שבהם (כולל רן )ייעצו לכם לפגוש לפחות שלושה לפני קבלת החלטה.
היינו אצל צלם לפני שפגשנו את רן והתמונות שלו היו יפות והסרט נחמד מאוד והאווירה הייתה חיובית בסה"כ אבל משהו אמר לי ללכת לפגוש את רן (כנראה כי החיבור עם הצלם הראשון לא היה מושלם)שאז מבחינתי היה עוד צלם.
שאני ובן זוגי אז וכיום בעלי הגענו לרן , מהשנייה הראשונה התאהבנו ,ראינו תמונות מאוד יפות שרן צילם אבל בכנות, קצת קשה להתחבר לתמונות של אנשים שלא ממש איכפת לך מהם ואם אתה לא מבין גדול בצילום אז זוויות וחשיפה זה לא בדיוק הנושא שאליו תדע לשים לב אז מה כבש אותנו ברן? הוא עצמו.
האנרגיה שלו היא מטורפת ורואים שהוא אוהב לצלם. הוא נחוש לקחת סצינה ולתפוס אותה בדרך הייחודית שלו אבל עם התאמה לאופי הזוג.
התמונות שלנו יצאו מטריפות לא בגלל שהבנו בדיוק מה הוא עושה מבחינה טכנית עם המצלמה וזה גרם לנו לבין שיש פה מישהו "מקצועי" אלא הרגשנו שהוא מכיר אותנו שנים אחורה וידע מה נאהב ומה לא.
הוא צלם ענק שיודע לתפוס תאורה למשל ברמה האופטימלית שלה אבל יותר חשוב הוא פשוט עשה לנו את יום החתונה עם האנרגיות המטורפות מצד אחד והרוגע והביטחון מצד שני. הוא הביא איתו צלם וידאו חמוד ומצחיק בשם יוסי ושניהם היו מסמר הערב (חוץ מאיתנו כמובן...)כי האורחים שלנו הרגישו אותם אבל בקטע חיובי עם המון צחוקים וקלילות והסרט הערוך שלנו יצא מרגש מאוד ומצחיק מאוד בלי להיות לרגע בנאלי או מיופייף יתר על המידה.
כמו שאמרתי, יש צלמים טובים בשוק אך מעבר לכך שבעייני רן הוא הטוב ביותר מבחינה טכנית (והסתכלתי על הרבה עבודות של צלמים בכל מיני אתרים כסינון ראשוני)הוא לחלוטין המקסים ביותר מבחינת האופי והדרך שבה הוא יעביר לכם את יום החתונה.
מה שכן, הוא מוציא או לפחות שואף להוציא מהזוג שהוא מצלם קצת ספונטניות ושחרור ופחות לחץ ,דבר שרק מוסיף לאווירה הכללית וגם ליופי התמונות.
רן תודה רבה , אוהבים אותך המון ,נועה וגילעד.
אהבתי: אותו.נטו.
לא אהבתי: הבנתם כבר שאין דבר כזה...
הערות לגבי המחיר: לא יודעת מה הולך בשוק אבל שווה כל שקל שהוצאנו והייתי מוציאה יותר.
ברגש-רן שיינברגר צלם
השאירו פרטים ונחזור אליכם: