אחרי שראינו המון צלמים, כשהגענו למשרדים של כוכב הפקות, ידענו שזו הבחירה שלנו!
מאיר הצלם פשוט מלך! היה כיף לשבת איתו ולדבר בגובה העיניים, מלא סבלנות, פשוט בן אדם מדהים!
המחיר שקיבלנו היה הכי שפוי מכל המקומות האחרים, ומה שקיבלנו בתמורה לכך היה מעל ומעבר.
חוץ מאלבום דיגיטלי מקצועי ואיכותי להפליא, קיבלנו גם שני אלבומי הורים דיגיטליים!!! שני קטלוגים קטנים, זהים לאלבום, שתי הגדלות הורים והגדלה אחת לנו וכמובן סרט מדהים!
בנוסף, בכוכב הפקות עושים יום צילומי קדם כשבועיים לפני החתונה שבו מצטלמים ככה סתם בבגדים רגילים, לומדים איך לעמוד מול מצלמה ולהיפתח יותר, מאיר עושה הרגשה מדהימה כשמצטלמים, נותן פרגון והכל נעשה באווירה כיפית וקלילה. מה גם שמקבלים דיסק עם התמונות האלה שאפשר לשלב באלבום או איפה שרוצים. וזה יתרון גדול!
גם ביום החתונה עצמה, מאיר והצלמים שאיתו, עושים עבודה מדהימה, התמונות יצאו מעולות, וגם האווירה שהם משרים על הזוג היא של רוגע וכיף. ממש נהנו להצטלם איתם והתמונות יצאו מדהימות ומיוחדות.
חשוב לציין גם את העורכת הגרפית המקסימה, ואלרי, שעיצבה לנו אלבום לפנים! עבודה מקצועית להפליא והכל עם חיוך והרבה אהבה!
גם עורך הוידאו עשה עבודה מעולה! הקליפים מרגשים ומושקעים במידה.
כל צורת ההגשה בכוכב הפקות שמה דגש על איכות, החל מהאלבום הדיגיטלי האיכותי (ברמה מאד גבוהה יחסית לאחרים שראינו), ועד למזוודה המגניבה שמקבלים ובתוכה האלבום הדיסקים, וכל מה שמגיע לנו. פשוט איכותי!!! לכו ותראו בעצמכם....