מתייחס לסניף בקניון אחים ישראל -תלפיות
הגעתי לצמצם זה בגלל שהיו לי סידורים באיזור וגם רציתי להצטלם עם התחפושות שלי ולעשות על זה דיסק ובגלל שידעתי שצמצם זה הוא טוב הלכתי אליו כאשר הגעתי הצלמת צלימה אנשים וישר אחר כך שאלה באדיבות אם אנחנו רוצים להצטלם אמרתי כן והלכנו באמצע הצילומים הצלמת ראתה אישה עם תינוק והאישה שאלה את הצלמת אם היא יכולה בבקשה לצלם את תינוקה ובגלל שקשה לצלם תינוק ישר התחילה הצלמת לצלם את התינוק אז זה בזבז לי זמן יקר לאחר מכן היא התחלה לצלם אותי ואף הדריכה איך ומה לעשות ואפילו הצטלמתי עם אבא שלי הם אמרו ששישיה של תמונות עולה 79 שקל עכשיו אני ביקשתי לעשות שתי שישיות ועוד ארבע תמונות ואז הבאתי את התמונות ואמרתי שרציתי גם דיסק אמרו לי לבא עוד חצי שה אז ביקשתי מהם לבא בערב כי לא היה לי מה לעשות אז חזרתי לבייתי ולאחר חזרתי להביא את התמונות ובשביל לעשות לי הנחה עשו לי גם הנחה וגם עשולי כמושישיה אחת והשאר נלווים דבר שעשה לי הנחה המקום מומלץ ולא המוני מומלץ
הגעתי לצמצם כי רציתי לקנות לדוד שלי מסגרת דיגיטלית והמקום הכי טוב לזה זה בצמצם הגעתי בערב ובמקום לא המוני מיד כשהגעתי רצו לעזור לי אמרתי שאני רוצה מסגרת דיגיטלית והראו לי המון מסגרות המחירים יפים מאד יש שבע אינץ' עשרים ושמונה מגה ביית 500 ש"ח ויש חמש וחצי אינץ' שעולה מאתיים שקל אני בחרתי את ה5.5 אינץ' מחיר זול מאד וטוב מאד כדאי