סוף הדרך...
אנחנו התחתנו ב- 07.02.2010.
אמרתי לבעלי אחרי החתונה שהתגשמה לי חתונת חלומותי, והרבה לזכותו של המקום.
אנחנו חיפשנו מקום להתחתן בו במשך שלושה חודשים, עברנו בלא פחות מ- 18 גני אירועים ואולמות כשהגן הקסום היה נדמה לי השלישי או הרביעי שנכנסו אליו. אני זוכרת שהייתה לי תחושה נהדרת כשנכנסנו (הוא היה כבר אחרי השיפוץ). קודם כל האנשים היו מאוד חביבים, המקום היה נעים ויפה, מאורגן בטוב טעם, בלי קיטש, לא גדול מידי (מה שנותן תחושת קרירות) ולא קטן מידי, פשוט אווירה טובה. הכל היה נקי ומצוחצח (זה משהו שמאוד חשוב במיוחד אם יש לכם משפחה פולניה כשלי), הסתכלנו על הכוסות הצלחות והסכו"ם והכל היה מבריק. קבענו לבוא לטעימות בהזדמנות אחרת ובינתיים המשכנו בחיפושים. מאותו רגע, כל מקום שהיינו בו לא הצליח להתעלות על פני מה שראינו בגן הקסום. המשכנו לחפש בכל זאת כי המחיר בגן הקסום היה קצת כבד עלינו (בהתחלה חשבנו להתחתן במרץ), אבל מכל מקום שיצאנו היינו מאוכזבים. אז חזרנו לגן הקסום, ואחרי שטעמנו מהאוכל המעולה שלהם כבר לא היה לנו ספק ששם תהיה חתונתינו. כמויות אדירות של אוכל מצויין- והכל כלול. היו לנו 8 עמדות בופה מעולות בקבלת הפנים, מנה ראשונה- סלטים ולחמים על השולחנות, מנת ביניים בהגשה לשולחן, מנה עיקרית בהגשה לשולחן וקינוחים סוף הדרך- בר של 11 קינוחים וכל אחד יכול לקחת מה שבא לו כמה שבא לו, מטורף. אז בשביל שנוכל לעמוד בהוצאות פשוט הקדמנו את חתונתינו לפברואר- שתבינו עד כמה רצינו את המקום שהיינו מוכנים להתפשר על חתונת חורף.
הייתה חתונה נהדרת, כל האורחים דיברו על האווירה, כמה נעים, טעים, מסודר, יפה ושמח היה. הרבה מהאורחים שלנו אפילו אמרו שזו החתונה הטובה ביותר שהם היו בה. גם בעלי ואני נהיננו מאוד והכל בזכות השילוב המעולה של הספקים שלנו שפשוט עשה לנו חתונה בלתי נשכחת: הגן הקסום, יוסי ותום צלמים ו- Y-music, ממליצים בחום על שלושתם.
אלברט, מנהל האירוע היה מקסים, דאג כל הערב שהכל יתקתק והוסיף אווירה טובה.
הבעלים של הגן הקסום (בר-לב, גדי ושמעון) היו מקסימים, אנשים טובים, הוגנים, מיקצוענים ואדיבים, גם אחרי שחתמנו, גם ביום האירוע וגם לאחריו.
תודה רבה לכם שעזרתם לנו לעשות את יום חתונתינו ליום המאושר בחיינו.
עכשיו אני רק מחכה שזוג חברים שלנו יתחתן שם כדי שנגיע שוב למקום המקסים הזה, הפעם בתור אורחים, כך שנוכל להינות שוב ואפילו קצת יותר (מהבופה...:-))....