שנכנסנו בפעם הראשונה לבאר של סבא אמרו לנו :\"ברוכים הבאים למשפחה!\" לא הבנו עד כמה המשפט הזה נכון עד החתונה ! אין לנו מילים לתאר את היום המושלם ביותר בחיינו שהצוות של הבאר של סבא היו אחראים על חלק עצום ממנו. רצינו לומר לכל אחד ואחד מהצוות המדהים של הבאר תודה על יום קסום ומרגש שלא נשכח לעולם ! ניצן - בלעדייך שום דבר לא היה נסגר ! הרוגע שלך, החיוך שלך והאהבה העצומה שלך למקום גרמו לנו תוך מס\' שניות לדעת שזה המקום שאנחנו רוצים להתחתן בו ! עמי - כל מילה שלך חקוקה בסלע ! לא היה דבר שרצינו ולא קיבלנו ממך ! שלי - לא להאמין איך המחשבות שלך והחיוך שלך הגיעו עד לארץ כדי לעצב לנו את האולם והגן המושלמים ביותר שנראו אי פעם ! את אלופה ! על הקייטרינג ורון השף אין הרבה מה לומר חוץ מזה שהטעם לא נשכח ! אבי -לא יכלנו לתאר לעצמינו לקבל מנהל אירוע כמוך ! התיקתוק, התזמון, ההרגעה והמקצועיות שלך עולות על כל דימיון ! וכמובן שלומית ובעלה - אתם מחזיקים מקום בין היפים שנראו בארץ, ובצורה המדוייקת והטובה ביותר שרק ניתן לחשוב, אתם לא מרפים מהפרטים הקטנים שעושים את החוויה למושלמת, כמו שנאמר \"אלוהים נמצא בפרטים הקטנים\". שמחים להצטרף למשפחת הבאר של סבא באהבה והערכה גדולה אלה ויוסי
אהבתי: הכלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל ! לא אהבתי: שיש לנו עוד המון זמן להמתין עד לברית/ה שבטוח תהיה בבאר !!! הערות לגבי המחיר: שווה כל שקל