זה נכון שכל חוות הדעת שהעלנו לאתר הן מאוד מפרגנות ואין לנו ביקורת על אף אחד. אנחנו באמת מאמינים שכל הספקים שעבדנו איתם על החתונה היו מצוינים, ושכל מי שיבחר בכל אחד מהם רק ירוויח. אבל יניב שפירא יש רק אחד. מדובר באדם שהוא לא רק אמן מדהים, אלא בעיקר באמן שהוא קודם כל בן אדם.
בן הזוג הגיע אליו אחרי חודשיים של חיפוש טבעת אירוסין. יניב כבש אותו לא רק בגלל אהבת היצירה, שנשפכת ממנו ונדבקת בכל מי שנמצא בסביבה, אלא גם בזכות ההקשבה והסבלנות. יניב לקח את כל המחשבות, הרצונות, ההתלבטויות והשיגעונות (והיו הרבה כאלה...) והצליח להכניס אותן לתוך טבעת מושלמת. היינו כל כך מרוצים, שאחרי האירוסין קפצנו לחנות יחד להגיד תודה, ותוך דקות גם אני התאהבתי. יש בו משהו, ביניב, שגורם לך לרצות לקחת כלים ולהתחיל ליצור טבעות בעצמך. אגב, ככה בדיוק עשינו את טבעות הנישואין שלנו, בעליית הגג שמעל החנות, חוויה מדהימה שמומלצת לכל זוג.
אני ממליצה לכולכן (ובעיקר לכולכם) לעבור אצל יניב בסיבוב הטבעות שלכם. יש לו מבחר טבעות מסקרנות שאין באף מקום אחר, ובניגוד למוכרים האחרים, הוא יודע לפתוח את הראש (ובעיקר את הלב) ולהנדס משהו במקום. במילה אחת – מדהים....
אהבתי: הכל!