התחתנו בינואר 2010 בארקה ת"א - חתונה מדהימה שאין ספק שהמקום הזה אחראי להצלחתה המדהימה כל הצוות- תום, ישי, רונן, דודי והמזכירות נתנו לנו שירות מקצועי, מדהים- הם עבדו בצורה רצינית, מקצועית במיוחד ועשו לנו אירוע של פעם בחיים הקפדה על פרטים גדולים כקטנים וליווי בכל שלב המלצות וטיפים- הכל הוכיח את עצמו אנשים לא מפסיקים לדבר, להתלהב...ובעיקר לא מפסיקים לשבח את המקום והאוכל אני ובן זוגי מאוד ממליצים על המקום כי בדקנו כל כך הרבה מקומות ואין לי ספק שארקה מציע חוויה שאף מקום אחר לא מציע, מיקום מעולה, חניה, עיצוב המקום ועובד עם ספקים שבאמת אין לי מילים לתאר-מעולים. ארקה מעל כולם בהרבה מאוד רמות בכל מה שקשור למקום, לשירות ולספקים קיבלנו מארקה באמת את הטופ שבטופ בהיתה לנו בחירה בין 3 חברות קייטרינג ובחרנו בקייטרינג קסם הכרמל- ניר והצוות שלו היו מדהימים והם מומלצים בחום. ברור לי שהארקה חייב לעבוד עם ספקים מצויינים- שם לא מתפשרים על כלום כפיר שלי הדי-ג'י שלקחנו היה מדהים שאין דברים כאלה...כל שיר שיר והאורחים שלא הפסיקו לרקוד ולהתלהב בחרנו בצלם מדהים- פינו חדד...והיה לנו פשוט זכות לבלות איתו את היום הזה- הוא עשה לנו פשוט כיף..וגם לאורחים דודי מנהל האירוע שלנו מהארקה היה מהמם! משהו שהוא יוצא דופן- ראש גדול, דואג להכל, מתקשר עם האורחים שלנו ומטרה אחת בעיניים- אירוע מתוקתק ומעולה לא הרגשנו לרגע- שיש משהו שלא מתקתק...וזה מדהים. ערב כזה בניצוחו של דודי הוא 100% הצלחה ישי טיפל בכל הנושא של סקיצה לאירוע וכל מה שהוא אמר עבד מצויין...ברור לי שהמקצועיות הזאת לא נמצאת בהרבה מקומות. אנחנו באמת ממליצים החום על הארקה- כי מלבד המקום שהוא מדהים, סגנון קלאבי ויפהפה, והקרבה לים יש שם צוות שיעשה לכם אירוע בלתי נשכח וזה לא פחות שחשוב.
אהבתי: צוות - ישי , רונן, תום , דודי והמזכירותתיאום מושלם מול כל הספקים- די-ג'י, צלם והקייטרינגכל מה שהמקום מציע והקפדה על הפרטים הקטנים לא אהבתי: אין דבר כזה הערות לגבי המחיר: המחיר כלל קייטרינג ודי-ג'י