ראינו לא מעט אולמות, אבל התאהבנו, סגרנו את האולם 8 חודשים לפני החתונה. אוהד היה מקסים, כשהכרנו את אלי המנהל אירוע, יותר ויותר התאהבנו בגני רימונים! תמיד כשהתקשרתי לשאול משהו הם ענו בחביבות, ניסו למצוא פיתרונות, הלכו לקראתינו בתפריט, ונענו לכל מני בקשות של דברים שהיו חשובים לנו, גם בסגירת חשבון הכל נעשה בחיוך ואהבה גדולה לאוהד ואלי.
טיפ: צריכים לרשום הכל! גם את הדברים שנראים מובנים מאליו צריך לציין, לרשום ולהחתים! חברים, אף פעם אי אפשר לרצות את כולם, אתם - המתחתנים צריכים להנות מהיום המדהים הזה ועצם זה שמלווים אותכם אנשים שאפשר לסמוך עליהם, גורם ליום לעבור בצורה הרבה יותר נינוחה!...
אהבתי: -את החתונה השמחה והמדהימה שהיתה לנו!!-הליווי הצמוד לאורך כל הדרך, כאשר גם אוהד וגם אלי (המנהל אירוע) תמיד נתנו את ההרגשה שאנחנו הכי חשובים בעולם!-את ההפרדה בין האיזור של החופה, קבלת הפנים והאולם-שלא צריך להוסיף מעבר לסטנדרט כי המקום מקסים, לא פלצני, ורומנטי-את הסוייטה של חתן כלה, היה כיף להיות בה בזמן הקבלת פנים, לישון בה, ובבוקר לקבל ארוחת בוקר... לא אהבתי: מלבד מחיר המנה הוספנו 2000 ש"ח כדי שיהיה בר פסיבי בתוך האולם שכולל רק שתיה ישראלית (אנחנו היינו צריכים לקנות עצמאי אלכוהול איכותי), בנוסף שילמנו 4000 ש"ח לתאורה והגברה. לא היה כל כך עם מי לדבר על הפאשלות שנעשו בבר ובתאורה מפני שלמרות שהחוזה נחתם מול אוהד, שני אלה שייכים לא.ג.ש. הפקות.