דף הבית   >   נותני השירות   >   קיו, גן אירועים בגליל ים | הקיו, q   >   חוות דעת של anatiba

חוות דעת על קיו, גן אירועים בגליל ים | הקיו, q

anatiba
לא אכביר במילים, פשוט אצרף לכם את המכתב ששלחנו למקום אחרי האירוע:

לכל עובדי ה-Q,

אז החלטנו להתחתן...
ראינו כמה מקומות, שמענו המלצות מכמה אנשים, אפילו נסענו "עד" קיסריה.
And then... הגיע עמית, וכל הלבטים שהיו לנו, פשוט נעלמו. האיש הנחמד בחדר הקטן מימין דיבר איתנו בגובה העיניים, הבטיח לנו ש"אין מצב שנצא לא מרוצים" ושבה את ליבנו. נכון, קיבלנו הצעה זולה יותר, במקום "פלצני יותר", אבל בסופו של דבר, you had us at hello.
ידענו שהדרך תהייה ארוכה, ושלאף אחד מאיתנו אין יותר מידי זמן פנוי, אבל הצלחתם להפוך את המסע הזה לטיסה במחלקה ראשונה. חגרנו חגורות ויצאנו לדרך: עברנו שיחות עם גילי ושרון, שלחנו להן מיילים, שניים או עשרים (מידי יום), הן החזירו לנו תשובה אחרי דקה, ותמיד באדיבות ועם חיוך. נסענו לארוחת טעימות מדהימה, ובהמשך פגשנו את השף טל, שהרגיע אותנו, נתן לנו כמה טיפים קולינריים מצויינים, כמה עצות להמשך החיים, ואפילו צייר לנו ציור. נפגשנו עם רומי, ששידרה "מקצועית" מהשניה הראשונה, קלטה מייד את הראש שלנו ובאותו הזמן נתנה לנו הרגשה כאילו אנחנו הלקוח היחיד שלה. ישבנו לשיחה קצרה עם דנה, שעשתה שמיניות באוויר כדי להתאים את הציפיות שלנו לארנק שלנו.
And then… came Adir. לא יכלנו לבקש מנהל אירוע יותר סבלני, רגוע ומקצועי. אדיר נענה לכל בקשה שהייתה לנו, גם כשהיינו נודניקים ולחוצים.
3.12.2009. החתונה הגיעה! שמחנו, צחקנו, אהבנו ומאוד מאוד התרגשנו. הערב היה מושלם. קיבלנו יחס מדהים מהרגע בו דרכנו במקום ועד שהברמן האחרון ליווה אותנו לאוטו (וסחב איתו את שאריות האלכוהול). במהלך כל הערב נאור ואדיר דאגו לנו ולמשפחות ולכל אורח נודניק שביקש כסא או וויסקי עם 3 וחצי קוביות קרח (בדיוק!). כל העובדים, כולל המלצרים, הברמנים, עובדי המטבח, אנשי התחזוקה, השומר, החבר'ה בחניון (וכל מי ששכחנו לציין) היו מקסימים ועשו את זה עם חיוך, גם כשהציעו לנו מים אחרי כל שוט או קפה בזמן שאחרוני האורחים היו בדרכם לאוטו.
ועכשיו, תוך כדי ביס מהקינוח שקיבלנו באריזה שאפילו בה מישהו השקיע וכתב עליה "מזל טוב!", חשבנו שיהיה נכון לשתף אתכם בהרגשה שמלווה אותנו מהרגע הראשון. שנינו באים מתחום מתן השירות. בשבילנו זה היה ערב אחד ויחיד אבל אתם נותנים הופעה כזו חמישה ימים בשבוע. ברוס ספרינגסטין סיפר פעם שהוא אמנם מופיע עשרות פעמים בשנה, כל שנה, אבל האיש הקטן מהפרבר רואה אותו פעם בחיים. בדיוק בגלל זה הוא מתייחס לכל הופעה כאילו היא היחידה. מבחינתנו ההופעה שנתתם היתה היחידה והיא היתה מדהימה. קיבלנו מכם 110% וכל אחד מאורחינו ציין זאת שוב ושוב ושוב!

רק רצינו להגיד תודה ושוב תודה.
ענת ואדם