המקום נוח ונגיש. פניתי לפרחי רחל, כי ידעתי בדיוק איזה זר רציתי - פשוט ועדין של שושן צחור. אוקסנה הציעה לי מחיר טוב של 250 ש"ח קישוט רכב וזר. הסברתי כי אני רוצה זר ממש פשוט, של 6-7 שושן צחור קשורים בסרט פשוט (ראיתי את זה באיזשהו אתר ומאוד אהבתי את הנקיון של הזר) והיא הציעה לי דיל ב- 200 ש"ח בתנאי שאגיע מייד לסגור. הגעתי באותו היום וסגרתי ונתתי מקדמה. כמה ימים לפני כן הוספתי גם סלסלה של עלי כותרת לשושבינות שלא ידעתי אם ירצו, אבל שיהיה על הדרך.
בסופו של דבר חתני שיחיה הל ךלקשט את הרכב ולהביא את הזר, דבר שהיה מאוד זריז ומהיר. הרכב יצא מצויין - לא מצועצע מדיי וממש חמוד. הזר יצא נחמד, לא מה שרציתי, היא הוסיפה לי עלים ירוקים מסביב וריססה לי את הפרחים בספריי כסף, מה שהוציא מזה את רוב הטבעיות והנקיון שרציתי... הזר היה יפה, רק אחר.....
אהבתי: מחיר, מהירות לא אהבתי: אחד מפרחי השושן הצחור היה ישן וקצת נבול, מה שלדעתי לא עושים לכלה ביום חתונתה.. מה גם שברור שחתן רוב הסיכויים לא יראה. בסופו של דבר פשוט קיפלתי את אותו עלה פנימה אל הפרח ולא ראו את זה, אבל קצת אכזב.ושוב - למה לרסס את הפרחים בנצנצים? הרי מרוב ביקשתי שהזר יהיה לבן, צחור וטבעי... מחיר: 200 הערות לגבי המחיר: קישוט רכב + זר כלה