אתי אישה מקסימה ועדינה ומעצבת מוכשרת, ואני ממליצה עליה בחום.
הרומן שלי עם אתי החל בצורה בלתי צפויה-
אמא שלי ואני הלכנו בדיזנגוף, בדרך לסלון כלות שקבענו בו פגישה, ופתאום אמא שלי אומרת "בואי ניכנס". נכנסנו. אמא שלי שלפה שמלה מהקולב, בלי לראות, ואמרה לי: "את זה את לובשת". השמלה היתה בדיוק ההיפך ממה שתכננתי- נצנצים, מחוך, שקוף, צבע קרם- אבל מה לא עושים בשביל לשמח את אמא... אתי קלטה את חוסר הרצון שלי, וידעה לתת את המרחב לפני, אחרי ובזמן המדידה. נכנסתי ומדדתי והשמלה הייתה מדהימה! הייתי ממש עוצרת נשימה. כמעט סגרנו במקום, אבל אתי בחוש מפותח שוב קלטה את המתח שלי ושאני לא לגמרי שלמה עם הבחירה ונתנה לי מיוזמתה לנסות עוד שתי שמלות, כדי שארגיש בטוחה- אחת בסגנון שונה לשם ההשוואה, ואחת אחרת על אותו עיקרון כמו הראשונה, רק יותר עדינה. וטוב שכך.
בחרתי את השמלה השלישית, שהרגשתי בה הכי "אני" אבל בו זמנית גם כלה מיוחדת.
מאותו רגע, קבענו כמה מדידות, הכל תקתק לפי הזמנים. הרגשתי שאני בידיים טובות. היא ידעה מתי להמליץ בעד וכנגד הצעות שהעליתי והיא גם ידעה מתי להציע דברים שלא חשבתי עליהם לפני כן, כמו פרפר במותן, ומתי להציע להוסיף ולהוריד קצת תחרה. המדידות נעשו באווירה אינטימית, רגועה ונינוחה. לא עשיתי שינויים מהותיים בשמלה או בהיקפים שלי, ולכן גם הייתי רק בשתיים- שלוש מדידות סה"כ. ולא צריך יותר מזה.
התגובות אחרי האירוע לא מפסיקות להגיע- איך הייתי יפה, ואיך הצלחתי שלא להיראות בתחפושת אפילו שזו שמלה מיוחדת.
והכי חשוב- נהניתי מהשמלה! היא היתה נוחה, יפה, נעימה, מותאמת לריקודים עד שתיים וחצי בלילה (כל כך פחדתי מהמחוך, שיפריע לנשום או לזוז, והוא היה ממש נוח), ולא זזה סנטימטר כל היום והערב....