קודם כל אני חייבת להתחיל בכך שאחד הדברים החשובים ביותר בחתונה זה האוכל. חשוב שהאוכל יהיה טעים ויוגש בצורה אסטטית. נכון גם האלכוהול צריך להיות טוב ו DJ , אבל קחו בחשבון שהחברים של ההורים שלכם לא באו "לתת בראש" ואוכל זה אחד הדברים שידברו עליו הכי הרבה אחרי החתונה. מה גם שבמקרה שלנו, האורחים הגיעו ממש מרחוק וחשוב היה לנו לפנק אותם מהבחינה הזאת.
אז ככה, הגעתי ל"פרי הארץ" לאחר שטעמתי את האוכל שלהם בחתונה של בן דוד שלי- היה מעולה!!! נתחיל מהטעימות, אילנה, מנהלת השיווק המקסימה, תיאמה איתנו יום ושעה והגענו עם כל המשפוחה (6 אנשים). כמובן שאיחרנו את המנות הראשונות ולכן זומנו לטעימה נוספת- ואני חייבת לומר שהיה ממש ממש טעים ובאותה הזדמנות גם נפגשנו עם האחראית על העיצוב, ניני וסגרנו את הלוק של השולחנות (מפות, מפיות, מרכזי שולחן וחופה).
חברים, תכינו את עצמכם לכך שהכללל טעים, עד כדי כך שהחלטנו להוסיף מנה עיקרית רביעית (וגם ממש באו לקראתנו במחיר). היינו בטעימות בחברות קייטרינג נוספות (4 חברות קייטרינג) ואף אחת מהם לא השתוותה לרמה של פרי הארץ.
ועכשיו ללוגיסטיקה של העניין, בגלל שאנחנו גרים בת"א והתחתנו בצפון, רוב ההתנהלות שלנו הייתה באזור המרכז. אמיר ריס, מנהל שיווק באזור המרכז, שהוא חזק בענייני קולינריה, הגיע אלינו הביתה ודאג לסגור איתנו את הנושא של התפריט, על מנת שלא לטרטר אותנו עד לגבעת חיים (שם מתבצעת בד"כ הפגישה עם השף רובי).
שבוע לפני האירוע פגשנו את נדב, מנהל האירוע החמוד שלנו, שסגר איתנו את כל הפרטים הכי קטנים.
אני חייבת לציין גם את דניאלה המדהימה (מיס גישגוש) שסייעה לנו בעניינים הלוגיסטיים והיתה זמינה לכל שאלה, כמו שאר חברי הצוות.
האירוע שלנו היה מורכב מאחר והיינו אמורים להתחתן בגן ויום לפני העברנו את כל האירוע לאולם בגלל מזג האוויר הסוער ואנחנו באופן כללי לא עשינו למנהל האירוע נדב חיים קלים (ככה זה כשנותנים לשני סטלנים לארגן אירוע) הכל היה ברגע האחרון (רצוי לא לעשות זאת)- אבל כשנכנסנו לאולם, הכל היה מדהים,יפה ולבן, ההגשה הייתה מוקפדת ויוקרתית, והחתונה הייתה יפה ופאנסית בדיוק כמו שרצינו. בקבלת הפנים כשעוד היינו במתח ניגשו אליי אמיר והילה (מפרי הארץ) שהגיעו מתל אביב הרחוקה, את הילה אמנם לא הכרתי, אבל היא הציגה את עצמה והכריזה שהיא אחראית להוריד לי את ההינומה מייד אחרי החופה.
הייתה לנו חתונה משגעת, הכל תקתק כמו שצריך, האוכל היה מצוין (אין אורח שלא דיבר על ארוחת הגורמה שהוגשה לו), ההגשה הייתה יפה ומעוצבת (המלצרים ממש עצבו את המנה על הצלחת), מלצריות הסתובבו עד סוף הערב (שתיים וחצי בלילה) על רחבת הריקודים עם קינוחים ופירות וזכינו לקבל מנהל אירוע מרגיע ומקסים- נדב קטיעי.
בסיום הערב הוגשו לנו שתי שקיות עם מלא אוכל טעים טעים.
לסיכום, חשוב מאוד לבחור ולהשקיע בקייטרינג, מוכר, ותיק ומקצועי – גם אם תשלמו קצת יותר ממנה מובנית במחיר אולם, תדעו שהאורחים מאוד יעריכו את ההשקעה, וגם לכם זה יעשה הרגשה טובה וייתן לכם ביטחון, שאף אחד לא יקשקש על זה שהאוכל לא היה טעים או שלא היה מה לאכול.
ובהזדמנות זו אנו רוצים להודות לצוות פרי הארץ הנפלא, שף רובי, אילנה, אמיר ריס, הילה, דניאלה ונדב- עשיתם לנו את אירוע חיינו ואני ממליצה לכל זוג לקראת חתונה להשתמש בשירותיכם.
נתראה באירועים נוספים של המשפחה...
אוהבים ומעריכים,
אפרת ואיציק ולקוביץ (052-8221233)
...
הצג עוד
חוות הדעת המוצגת להלן הינה אישית ומבוססת על דעתו, נסיונו והחוויה האישית של הכותב.
הצג פחות
תגובת בית העסק