הגענו לדני לאחר שצילם חברים שלנו והתלהבנו מהתוצאה הסופית. התלהבנו ישר ולא היססנו לסגור עימו. דני התלווה לעילית כבר בצהרי היום בזמן ההכנות בסלון כלות. לשמחתנו הרבה לאורך כל היום דני והצוות (2 צלמי סטילס ווידאו אחד) לא פספסו אף רגע חשוב , מבלי שנרגיש שאנו מוקפים מצלמות. הצוות שהתלווה לדני היה מקצועי בפני עצמו ולדעתי יכול להוביל אירוע בעצמו. הוידאו הערוך יצא ברמה גבוהה מאוד וגם לאחר צפיות מרובות עדיין יש חשק לצפות בו שוב ושוב. מתוך 2600 התמונות התקשנו לבחור את ה300 לטובת האלבום הדיגיטלי מאחר והם יצאו מהממות. לפני החתונה הצטלמנו בחוף פלמחים והתמונות יצאו כמו גלויות. חוויה של פעם בחיים להרגיש כמו דוגמנים. תמונות הריקודים (המסיבה) מלאות תנועה וממש אפשר לראות את עוצמת המסיבה שהייתה. דני מאוד יסודי, קבע איתנו שעה לצילומי משפחה לפני האירוע ותיאם איתנו מראש פרטים שחשובים לנו (כמו צילום שולחנות או אנשים שחשוב לנו לצלם). כמו כן מקצועי מאוד, שחשובה לו השלמות וכל הזמן דאג שאנחנו נהיה מרוצים. דני פשוט חשב על הכל.
אהבתי: לירן: דני אדם ישר, נעים לקבל ממנו שירות, מקצוען ובעל סבלנות אינסופית.עילית: החל מההכנות ובעצם לכל אורך האירוע דני והצוות דאגו לעזור לי לשמור לי שלוותי, להצחיק אותי כשצריך ולהוריד את מפלס הלחץ.