דף הבית   >   נותני השירות   >   תמרה - סטודיו לעיצוב שמלות כלה   >   חוות דעת של yslivkin

חוות דעת על תמרה - סטודיו לעיצוב שמלות כלה

yslivkin
כתבתי עוד חוות דעת אחת
אני רוצה בעיקר להודות לכלות הקודמות שדרגו כאן לפניי, כי אל הסטודיו של תמרה בכפר סבא הגעתי רק בעקבות ההמלצות החמות שראיתי כאן באתר. לא התאכזבתי לשנייה והתוצאות התעלו על כל מה שיכולתי לצפות לו.
תמרה ונטשה מקצועניות אמיתיות, קשובות לצרכי הלקוחה ועושות מעל ומעבר כדי שהכלה תצא מרוצה.
אני מצרפת כמו שהוא את מכתב התודה שכתבתי לתמרה והצוות שעובד איתה (נטשה-תופרת, אייל-מאפר, מריה-מעצבת שיער), שתוכלו להתרשם ממידת הסיפוק וההנאה שלי מהסטודיו של תמרה.

"
לכל אחד בנפרד ולכולכם ביחד אני (ובן זוגי היקר חן) רוצים להודות מקרב לב על מה שהפכתם אותי להיות לערב אחד - כלה מהממת!
כמישהי שביום יום מתלבשת פשוט, לא מתאפרת ותסרוקת אצלה מסתיימת בניעור שיער רטוב לאחר המקלחת, גרמתם לי לערב אחד להרגיש ממש נסיכה.
לא הסתרתי מכם את המבוכה שחשבתי שארגיש במהלך האירוע, אבל המקצוענות שלכם וטוב הטעם והפשטות, שקלעו בדיוק לטעמי, גרמו לי להרגיש הכי נוח וחופשי והייתי ממש משוחררת כל האירוע. לא האמנתי!
בזכותכם קיבלתי מחמאות לאורך כל הערב ופשוט קרנתי מאושר.

תמרה ונטשה,
השמלה ישבה עליי בול, החמיאה לי מאוד והיתה נוחה כל כך בחזה ובבטן כך שכל ה"דפקטים" שלי נעלמו ופשוט רקדתי והשתוללתי כל הערב.
הטשטוש של הבטן יצא נהדר ואנשים שלא ידעו שאני בהריון בחודש חמישי, וסיפרתי להם אחרי החתונה, לא האמינו ואמרו שלא היו מנחשים בחיים...
תודה על זה שאתן כאלה מקצועיות ופדנטיות וחשובים לכם הפרטים הקטנים (כמו לי).
אמנם אני לא לחוצה מטבעי, אבל לאורך כל המדידות נתתן לי תחושה נעימה ובטוחה שאין סיכוי בעולם שמשהו לא יהיה בסדר עם השמלה במהלך הערב - וזה מאוד עזר לי להיכנס לעניין.
התפירה היתה נהדרת והכל ישב במקום באופן מושלם.

אייל,
האיפור העדין והכמעט לא מורגש הימם את כולם.
כל הערב המשכתי להרגיש 'אני' (רק יותר יפה ובלי כתמים...) ולא איזו בובה מצועצעת שמשחקת תפקיד.
תודה שידעת לזהות מיד מה יתאים לי וישמור עלי נינוחה ולא יגרום להתעסקות מיותרת מול המראה במהלך הערב.

מריה,
השיער, כפי שהובטח על ידך, החזיק מעמד כל הערב, היה עדין ומקסים, השזירה היתה נהדרת ומיוחדת והחמיאו לי עליה.
תוך דקות מרגע הכניסה הביתה בלילה הסיכות ירדו והשיער חזר לקדמותו.
תודה שלא נאלצתי להתמודד עם סיפורי אימה ששמעתי מחברות על לשבת עד חמש בבוקר ולהוציא סיכות מהשיער.
"
אהבתי: את היחס החם והמקצועניות. נראיתי והרגשתי נהדר כל הערב בזכות זה.
לא אהבתי: אהבתי הכל הכל!! תמרה וכל הצוות שעובד איתה מקסימים.
מחיר: 6,500
הערות לגבי המחיר: סביר בהחלט בשוק שמלות הכלה (חתונה בתחילת אפריל 09). מבחינתי שווה כל שקל כי העיצוב קלע בדיוק לטעמי והשמלה היתה נוחה להפליא.