דף הבית   >   נותני השירות   >   רגעים - מגנטים   >   חוות דעת של ozdaya

חוות דעת על רגעים - מגנטים

ozdaya
כתבתי עוד חוות דעת אחת
סביר
לכל המתעניניים בצילום מגנטים: הרעיון לדעתי טוב מאוד, זה אחלה גימיק והקהל שלכם יאהב את זה גם אם זו לא הפעם הראשונה שהוא רואה את זה.
לגבי הספק: אני אישית לא הייתי מרוצה (כל שאר הספקים שהיו לי בחתונה הייתי מרוצה מאד).
אפי ולידיה לא יכלו להגיע מסיבות מוצדקות והבחור שהגיע במקומם היה מאד נחמד אבל היו רגעים במהלך החתונה שהוא נעלם להרבה זמן וגם אני וגם הכלה וגם ההורים חיפשו אותו בשביל להצטלם.... אפי הסביר לי בדיעבד שהוא צריך ללכת כל פעם לפתח את המגנטים ואני חשבתי שבשביל זה באים צוות של 2 אנשים....אז היתה פה אי הבנה.
בשביל דיסק צרוב עם כל התמונות מגנט חיכינו חודש והתקשרנו לא מעט פעמים לאפי ורק אחרי חודש זה הגיע בדואר- לא נעים.
אחרי שעברנו על הדיסק, גם אנחנו וגם המשפחה לא התלהבו מהתוצאה: מתוך 690 תמונות היו 230 תמונות יפות! כל השאר היו תמונות מטושטשות עם פוקוס לא טוב,
או תמונות שחזרו על עצמן או תמונות נוף שאין לי מושג למה צריך תמונות נוף במגנטים. אני מציין את המספרים כי כשסגרתי חוזה חשבתי שאני אקבל מעל ל- 400 תמונות שונות של אורחים אבל כנראה שהגזמתי...סגרתי בחוזה "כמות תמונות ללא הגבלה".לדוגמא- 40 מוזמנים מהעבודה שלי לא הופיעו באף תמונה! (היו סה"כ 400 אורחים)
ב"קיצור" - אולי אני קטנוני וציפיתי ליותר מידי מהספק אבל זו ההרגשה שנשארה לי ולאשתי מהעיסקה הזו.
אהבתי: *הרעיון עצמו- מזכרת יפה לחלק לאורחים.*המתנות הקטנות שקיבלנו בסוף: מגנטים גדולים ומעוצבים, אלבום תמונות קטן וחמוד שנכנס לכיס.*המחיר זול יחסית לשוק
לא אהבתי: *שירות איטי קצת- חודש לקבל דיסק צרוב כאשר כל הזמן אנחנו אלה שהתקשרנו לאפי לשאול למה זה מתעכב!*הכמות הגדולה של תמונות שמובטחת לך בסגירת החוזה גדולה בהרבה ממה שאתה מקבל בפועל
הערות לגבי המחיר: מחיר טוב
רגעים - מגנטים