אל נתי הגעתי די נואשת ודי במזל, דרך חברה של חברה של חברה, רוויה מחיפושים אחרי מישהי שתענה על הדרישות שלי = 1. תדע גם לאפר וגם לסרק (לא היה לי כוח ליותר מידי אנשים סביבי ביום החתונה). 2. תגיע אלי = לחדר שבו התארגנתי במלון ליד גן האירועים (לא היה לי כוח לסלון מפונפן מלא אנשים ציוד וטררם). 3. תבין את הבקשות של הכלה הקיבוצניקית לאיפור ותסרוקת עדינים וטבעיים ללא תוספות שיער ואיפור מוגזם, ותצליח לעשות את זה. 4. והכי חשוב: תהיה מישהי בראש שלי, אישיות נעימה להעביר איתה את השעות שלפני החתונה.
יש לציין שבדרך דיברתי ופגשתי לא מעט מאפרות / מעצבות שיער שלא ענו על הדרישות. בלשון המעטה. כאילו יש התניה שאם את כלה את חייבת להתחפש ולעטות על עצמך טונות של איפור ותוספות שיער, ולהגיע לסלון למסע טיפוח מייגע שמתחיל בבוקר (כשהחתונה בערב!) ומסתיים בתרועת חצוצרות כשהחתן מגיע לאסוף אותך המום כולו (בטח, זו לא האישה שהוא מכיר, זו בובה מנופחת ומקושטת יתר על המידה. אבל הוא חייב להתפעל לפי כללי הטקס).
נתי היתה מדהימה מהרגע הראשון. כבר בשיחת טלפון הרגשתי שהיא מבינה אותי לגמרי, ושמחתי לקבוע איתה לאיפור ותסרוקת ניסיון. הגעתי לסטודיו של נתי והכרתי בחורה מקסימה מוכשרת ונעימה, שהצליחה לגרום אפילו לציניקנית כמוני להתעניין באיפור ובתסרוקת ואפילו להינות מהעניין.
ביום האירוע עצמו נתי הגיעה בזמן, ובילינו יחד עם חברתי שלוש שעות ממש כיפיות, צחקנו וקשקשנו כמו 3 חברות, מה שלא הפריע לנתי כמובן לעבוד כל הזמן במקצועיות על התסרוקת והאיפור (בכל זאת לשם כך התכנסנו, וטוב שנתי היתה בתפקיד המבוגר האחראי כשאנחנו שכחנו שצריך גם להתאפר ולהפסיק לצחוק...). כל כך נהננו שכמעט הצטערתי שהכל נגמר ועכשיו צריך ללכת להתחתן... אין מה לומר, האישה המושלמת להעביר איתה את השעות שלפני האירוע המלחיץ.
אציין שנתי עובדת עם מכשיר Air Brush, שמפזר מייקאפ וסומק בצורה אחידה ליצירת מראה טבעי חלק ועדין, ולא של "מסכה" על הפנים. התחושה של המכשיר גם מאוד נעימה על הפנים. בונוס!...
התוצאה היתה בדיוק כמו שרציתי, טבעית ועדינה, נתי הצליחה להדגיש את העיניים ולגרום לי להיראות חגיגית ויפה בלי להיראות מלאכותית, גם השיער היה אסוף רק בחלק העליון במין מקלעות שהוחזקו בסיכות והיו מאוד יפות, ושאר בשיער נותר חופשי.
גם האיפור וגם התסרוקת החזיקו מ-16:00 עד 2:00 בלי בעיה, על כלה שרקדה ללא הרף והזיעה בטירוף... (למעט טיפה מריחה בעיניים בגלל שייבבתי הרבה בחופה... אבל אין איפור בעולם שעמיד לזה והכל תוקן בשניות לפי ההנחיות שנתי נתנה לי מראש.
אני ממליצה בחום על נתי!
תודה!!!