תותח!!!!!!! עופר ,מלבד היותו אדם מקסים שכיף להכיר וכיף לדבר איתו על מוזיקה ועל כל דבר אחר,הוא גם דיג'יי מקצועי ומצויין! נהנו מכל רגע של עבודה איתו-הפגישות איתו עברו בכיף כאילו הוא אחד מהחבר'ה שלנו,הזמינות שלו והמוכנות לעזור בכל דבר שצריך. הוא התקשר אלינו יום לפני החתונה לוודא שהכול בסדר ולשאול אם צריך עוד משהו,עשה מאמצים להשיג את כל השירים שביקשנו,כולל כאלה שבכלל לא מוכרים בארץ, הצליח להכניס באירוע עצמו כמעט כל אחד מהשירים שביקשנו,והיה מספיק מקצועי כדי מצד אחד להגיד את דעתו כשבחרתי כמה שירים מזעזעים ולהגיד לנו מה הוא באמת חושב ולמה אולי לא כדאי לשים אותם(במקום רק להגיד לנו כן כן על כל דבר שביקשנו),ומצד שני-הקשיב בסבלנות לכל בקשה וזרם איתנו.
והכי חשוב-הצליח לשלב בין המבוגרים לצעירים בחתונה ושימח את כולם! החשש הגדול שלנו היה שהמבוגרים יתבאסו ,או שאם הם יהנו-הצעירים ישתעממו.בסוף הוא הצליח לשים הכול בשביל כולם וכולם היו מרוצים. כל החברים שלנו נשארו עד מאוחר גם אם תכננו לעזוב מוקדם,וסיפרו לנו אחרי זה שהייתה אחת החתונות הכי כיפיות מבחינ תם, וכל החברים של ההורים ושל סבא וסבתא לא מפסיקים להתקשר ולהגיד כמה הם נהנו,כמה כיף היה להיות בחתונה שיש בה יחס גם למבוגרים וכמה היה מקסים ומרענן להיות בחתונה שלא הכול בום בום בום ושמי שלא רקד יכל לדבר בהנאה ולא לסבול מדפיקות בראש בווליום מוגזם.
חוצמיזה הוא באמת נשאר עד הרגע האחרון ולא החליש או הפסיק את המוזיקה,עד שהודענו לו סוףפית שזה שיר אחרון, ואיכשהוא כל הארוע הווליום היה מושלם-ברחבה ובשורה הראשונה(של כל הצעירים) היה ווליום חזק שכל הרוקידם יכלו להינות ממנו,ומצד שני-החל משהורה השניה,כל אלה שלא רקדו,יכלו לשבת ולדבר בנחת בלי לצעוק אחד לשני. באמת שלא הפסקנו לקבל מחמאות על המוזיקה המצויינת,מכל אחד מהאורחים....
אהבתי: את עופר! את החיוכים,הצניעות, הכנות וחוסר הצביעות,הכיף שבעבודה איתו,ואת זה שהוא עזר לנו לעשות אירוע שכוווולם-כל המבוגרים וכל הצעירים לא הפסיקו להחמיא לנו! לא אהבתי: שעופר לא הסכים לרקוד איתי בסוף,כשכבר כמעט נגמר האירוע וניסיתי לשכנע אותו לצאת מהתא שלו ולרקוד קצת עם הכלה.. :-) הערות לגבי המחיר: חלק מהדיל של האחוזה