יקרן. תראו, זה היה ברור שימכרו לי מוצרים לטיפוח השיער ושהמחיר יעלה רק כי מדובר בכלה, אבל אצלהם זה משהו מיוחד, אם להשתמש במילים עדינות. אין יחס מיוחד. גם זה די צפוי, עכשיו במבט לאחור, מי שרוצה יחס מיוחד, שלא תלך למקום כל כך מרכזי וגדול שמקבל הרבה לקוחות וכלות בשבילו זה עניין יומיומי. ובכל זאת, ביום החתונה שלי לא היה נעים שנתנו יותר תשומת לב לאחות של כלה ולאמא שלה שהיו שם גם. חתונה זה פעם בחיים וגם אני רציתי להרגיש מיוחדת ביום שלי. אין זמן להתייחס אליך לא רק ביום החתונה, אלא גם כשאת משלמת וגם כשאת מגיעה לתסרוקת נסיון... תשאלו למה נשארתי? כי עייפים כבר מכל הסידורים אז בוחרים מקום שיהיה קרוב לבית ושיש לו שם, בסוף התאכזבתי. אמנם התסרוקת יצאה יפה והחזיקה מעמד כל הערב אבל וזה אבל לא קטן - זה לא היה בדיוק מה שרציתי וביקשתי ב. כל ספר טוב אחר (ולא חסרים כאלה) היו יכולים לתת את אותה תוצאה. גם מבחינת האיפור - מאכזב.
אהבתי: יש שם כמה עובדים ועובדות לבביים לא אהבתי: כאמור, את המחירים ואת היחס. הערות לגבי המחיר: יקר ולא שווה את ההשקעה