דף הבית   >   נותני השירות   >   בורוכוב קובי ואלי - Borochov   >   חוות דעת של dyme

חוות דעת על בורוכוב קובי ואלי - Borochov

dyme
סביר
לקובי הגעתי בעקבות המאפרת אונדין (דידי). לאחר שהחלטתי שאונדין תהיה המאפרת (ומהחלטה זו הייתי מרוצה מאוד), החלטתי לבחון את האופציה של הדיל שלאונדין יש עם המספרה של קובי ואלי בורוכוב. הרושם הראשוני שלי מקובי היה חיובי, הוא היה מאוד נחמד והצוות שלו מאוד שרותי. באתי לתסקורת ניסיון שחשבתי שאני אצא ממש עם תסרוקת.. אבל הוא אמר שהשער שלי מאוד ארוך ומאוד עבה ולכן הוא לא יכול להרשות לעצמו לעשות תסרוקת ניסיון מלאה, אלא יחד ציירנו תמונה כללית והכווניתי אותו למה שאני רוצה. ביום של האירוע יניב התחיל את הטיפול בשיער שלי. וכל הזמן וידאתי עם קובי שבסופו של דבר, התסרוקת שאני אקבל היא לפי מה שסיכמנו. לאחר שיניב סיים לעשות את ה"ביבי ליס", קובי התחיל לטפל בשיער שלי. הראתי לו את התמונה של מה שאני רוצה, אך הוא כל הזמן התחמק. אמרתי לו שאני לא מרוצה, ושוב הסברתי לו מה אני רוצה, והוא המשיך בשלו. ושוב ... אמרתי לו שאני לא מרוצה, הוא אמר שאין בעיה שניתן לפרק את הכל ולעשות את מה שרציתי.. אך כן הייתה בעיה .. הזמן ... החתן היה אמור להגיע ואני הייתי אמורה להתלבש ולהתארגן ... מעבר לתחושות שלי... הביבי ליס שעשה לי, לא החזיק מעמד...יצאתי מאוכזבת מאוד!! אני סמכתי על קובי והוא איכזב אותי ובגדול! בנוסף, דרך הדיל שלו קיבלתי גם ציפורניים, התקשרתי יום לפני האירוע ושאלתי אם אני צריכה להזמין תור, אך הוא אמר שלא,שאגיע והכל יהיה בסדר... למחרת כשהגעתי, הרגשתי שנחתתי על הבנות שהיו עסוקות עד מאוד, דבר שנתן חחושה של אי נעימות וחוסר נוחות....
לא אהבתי: את ההתחמקות שלו מתסרוקת הניסיון! הטיעון המרכזי שלו היה שהשיער שלי "מיוחד" ארוך ועבה, אך כאיש מקצוע שמכבד את עצמו, הוא לא אמר לי להמנע מדברים מסויימים או נתן המלצות מסויימות. המסקנה שלי מכל האירוע:על קובי לא קיבלתי המלצה - חובה לקבל המלצה!!להתעקש על תסרוקת ניסיון!! ולא לותר!! המספרה יכולה להיות טובה לאירועים אבל, מסתבר לא לחתונה!
מחיר: 1,600
הערות לגבי המחיר: דיל : איפור, שיער וציפורנים