לאחרונה קניתי זוג נעלי פלמנקו חדשות. כדאי לדעת שבחנויות בארץ יש מבחר מאוד קטן של נעלי פלמנקו, בדרך כלל חנויות מחזיקות דגם אחד, ובמקרה הטוב שני דגמים בשני גבהי עקב (5 ו-7 ס"מ), דגמים פשוטים וסטנדרטיים. אחרי ביקור די מאכזב בדאנסשופ הסמוך, שמחתי למצוא בישראדנס שני דגמים במקום האחד שבחנות ממול, מגוון מידות כולל מידות "חצי" (כי בנעלי ריקוד מאוד מאוד חשוב מידה מדוייקת) ומוכרות אדיבות ונמרצות שבאו לעבוד ולא לנחור מול הקופה (כן, שוב החוויות ממעבר לכביש...). נחושות למצוא בדיוק מה שמתאים ללקוח, הן מתרוצצות למעלה ולמטה במדרגות אל המחסן וחזרה, והכל בחיוך. חלקן לא רק מביאות את הנעלים אלא גם מתעקשות להנעיל בזריזות ובמומחיות. ממש פלא פלאים - מוכרות נעלים מקצועניות שלא חושבות שזו פחיתות כבוד לתת שירות עד הסוף. רכשתי את הנעליים המתאימות והלכתי לדרכי שמחה ומאושרת.
לאחר השימוש הראשון בנעליים, הופתעתי למצוא על הגרביים סימנים כתומים מוזרים, וגיליתי לצערי שהציפוי הפנימי של הנעליים (מעין זמש?) ירד על הגרב. קיוויתי שמדובר במשהו חד פעמי כמו חולצה שמורידה קצת צבע בהתחלה, אבל בפעם השנייה קרה אותו הדבר. ביום שישי בצהרים ניגשתי לחנות והראיתי את הנעליים, והמוכרות, שהיו מופתעות מהתופעה, שלחו את הנעליים למשרדי הרשת כדי לבדוק ולראות מה עושים. ציינתי כשמסרתי את הנעליים שחשוב לי לקבל אותן חזרה במהירות, מכיוון שכרגע אין לי נעליים חלופיות ואני זקוקה להן. הנעליים נשלחו למשרדים ביום ראשון, וכבר ביום שני על הבוקר קבלתי טלפון אדיב להפליא ממנהל בשם שי שהתקשר להודיע לי שהנעליים אצלו בבדיקה, לברר עוד כמה פרטים, ולעדכן אותי במהלכים הבאים - בדיקה עם סנדלר מומחה שיראה אם יש פתרון, כגון להסיר לגמרי את הציפוי הפנימי או משהו אחר. הוא ציין שהוא לא ראה תופעה כזו בדגם הזה, אבל הוא מכיר את התופעה מנעלים פרטיות שלו ויבדוק מה אפשר לעשות.
מספר ימים אחר כך התקשרתי לברר מה המצב, ושי עדכן אותי שהוא בדיוק קיבל תשובה מהסנדלר, ולצערו אין פתרון בצורת תיקון. הוא אמר שייתכן ואפשר לצפות את הנעלים מבפנים בעור, אבל שהם מעדיפים לא להיכנס לזה מכיוון שקרה בעבר שטיפול כזה לא הצליח והנעל התעוותה והתקלקלה לגמרי. הוא הציע שאבחר אם אני רוצה לקבל את הנעלים בחזרה כפי שהן, או לחילופין לקבל החזר כספי מלא. סכמנו שאחשוב ואתקשר אליו, והוא נתן לי את המספר הסלולרי שלו. עדיין לא קבלתי החלטה, אבל אין לי ספק שכל מה שאבחר יקרה בפשטות, במהירות ובאדיבות. בקיצור, שירות מעולה, מהטובים שנתקלתי בהם....
מחיר: 350 הערות לגבי המחיר: לנעלי פלמנקו עם מסמרים (מחיר מבצע במקום 400 ומשהו)