דף הבית   >   נותני השירות   >   צימר הטירה   >   חוות דעת של koala

חוות דעת על צימר הטירה

koala
סביר
יש לי הרבה לכתוב על הטירה אבל אם לתמצת בכמה מילים: המקום מהמם אבל היחס מאכזב.תכננו חתונה מאוד קטנה ואחרי מאמצים מייגעים למצוא מקום לאירוע קטן שאינו מסעדה מצאתי את הטירה. ראיתי את התמונות של המקום וישר התאהבתי. הבעיה הייתה שאני גרה בחו"ל ולא יכולתי לבקר שם. אנשי הקשר שלי היו גלי ואודי מהטירה. גלי נשמעה כבחורה חמודה רק שבסוף היא הסתברה כאדם מאוד לא הגון. עם אודי דברתי רק אחרי שסגרנו עם הטירה ואם הייתי מדברת איתו לפני אין מצב שהייתי סוגרת שם. הוא אחד האנשים האדישים שנתקלתי בהם ולדבר איתו זה כמו לדפוק ראש בקיר.ולפאשלות שלהם: סגרנו על מחיר מסויים, כשגלי ידעה מראש מספר מוזמנים משוער, ויום לפני החתונה כשביקרנו בטירה היא החליטה שעל כל אדם נוסף זה 100 שקל נוספים. היא "חשבה" שזה 20 איש ובגלל שהיה לנו 24, כל אדם נוסף זה 100 שח נוספים! ויכוחים של הרגע האחרון לא היו (ואולי חבל שלא) אבל במקום אני כותבת פה שתדעו להזהר. בנוסף, כשביקשנו מגלי מפות לשולחנות בחוץ, היא אמרה שיש אבל זה בתשלום נוסף. השף דווקא ארגן לנו בשמחה בלי תוספת תשלום.ולעוד שקר שלהם. לקחנו חדר בטירה שנוכל להאתרגן שם ולהשאר לליל הכלולות. יש בטירה 2 חדרים להשכרה ותיארנו לעצמנו שאף אחד לא יהיה בחדר השני. ביקשנו מגלי שבעלי יתלבש שם וכאן היא אמרה שיש שם תייר וזה גם למה עלינו לא לעשות יותר מידי רעש ולא לחגוג עד מאוחר! כנראה שהיא שכחה ששילמנו כסף להשכרת המקום! כששאלנו יותר פרטים על התייר גלי פירטה עליו. כל הזמן שהיינו בטירה לא ראינו או שמענו את התייר. בלילה דווקא שמענו מישהו נכנס לחדר השני וישר יוצא- מישהו מהטירה החליט לבדוק שלא השכנו את אחד המוזמנים שלנו שם בלי ששילמנו!לישון טוב גם לא הצלחנו כי המזרן היה שקוע והיה כלב שילל כל הלילה והחלונות שבקושי נסגרים בכלל לא חסמו את הרעש. על חלק מהחלונות היו חסרים וילונות מה שגרם להרגשה של חוסר פרטיות והכניס אור מוקדם בבוקר. בנוסף, הנסיון לאמבטיה חמה באמבטיית הפסיפס נכשל כי המים בקושי זרמו! ועוד, ההבטחות שיהיה בקבוק יין וכו' בחדר לא התקיימו, וזה משהו שמוזכר באתר הטירה. בנוסף בבוקר גילינו חלזון מתחת לכיור מה שהעלה ספק רב בנקיון החדר.הטירה זועקת לשיפוצים ולטיפוח, במיוחד בשביל שזה יהיה מקום ארועים מכובד. בביקורנו שם יום לפני החתונה המקום היה מוזנח ומלוכלך ולא השאיר רושם חיובי. למזלנו ביום החתונה היה שם נקי יחסית אבל באחד האולמות יש אזור רחב של צבע מתקלף והמזגן לא עבד מספיק בשביל לקרר את האולם בו נערכה הארוחה (והיה מדובר ב-24 איש, לא 60 כמו שהם אומרים שניתן להזמין לשם!) כך שהאנשים פשוט ברחו משם עוד לפני הקינוחים. בנוסף אזור הגינה לא היה 100% נקי ועדיין היה קקי של ציפורים וכאלה (יש להם טווסים בחצר).גלי גם המליצה לנו על מעצבת בשם דלית שאף פעם לא זכינו לשירותיה כי למרות שרדפנו אחריה היא חזרה אלינו רק פעמים בודדות. באימייל הראשון היא הציעה רעיונות כלליים לעיצוב המקום אבל אחרי שדיברנו עם השף של הקייטרינג הסתבר שהוא מארגן כמעט את כל מה שהיא הציעה לעשות! יום לפני החתונה גלי אמרה חבל שלא לקחנו את שירותיה של דלית מה שהביא לי את הרושם שגלי ניסתה לארגן עבודה לחברה שלה שלא תעשה כלום אבל תקבל כסף על עבודה שגם ככה עושה השף.ויש לי גם כמה מילים טובות על הטירה, רק חבל שהן כל כך מעטות. המקום מאוד יפה ומשרה אווירה מאוד נעימה ורגועה. גם לצילומים המקום מוסיף מאוד! לדעתי האישית, היופי של המקום לא שווה את היחס השפל של בעלי המקום....
אהבתי: - הטירה מאוד מיוחדת והאזור מאוד ירוק ויפה. זה גם הוסיף המון לצילומים.- השף, עידו סוכר, שהומלץ לנו כשף שעושה קייטרינג בטירה עשה עבודה נהדרת. הוא בא לקראתנו איפה שבעלי הטירה אפילו לא ניסו לעזור ועשה את החוויה שלנו לנעימה יותר. האוכל היה מאוד טעים והקינוחים פשוט מעדן!
לא אהבתי: את היחס של גלי ואודי ואת החוסר יושר שלהם.
מחיר: 3,100
הערות לגבי המחיר: 100 לאדם רק על השכרת הטירה לארוע ו700 לילה בלי ארוחת בוקר. יקר נורא בשביל מקום שלא מטפחים אותו כראוי
צימר הטירה
2.2K