דף הבית   >   נותני השירות   >   לה בוהם - מתחתנים   >   חוות דעת של shabo

חוות דעת על לה בוהם - מתחתנים

shabo
טוב
לסלון לה בוהם הגעתי בעקבות המלצות חמות של מכרים שונים. אני הגעתי עם שמלת כלה משלי שהצריכה תיקונים וסגרתי חבילה אשר כללה תיקונים +תסרוקת+ תוספות שיער+ איפור+ הלבשת כלה+ ג'קוזי+ ארוחת צהריים. הצוות שלהם היה מקצועי מאוד. נתי (מעצב התסרוקות) וויקי המאפרת עשו עבודה מדהימה. כולם החמיאו לי ואמרו לי שאני נראית מדהים. כמו כן התסרוקת והאיפור לא זזו במילימיטר לאורך כול הערב ואפילו כשהגעתי הביתה בשעת לילה מאוחרת נראיתי כאילו הרגע יצאתי מהסלון כלות. רוזה התופרת הייתה ממש מקסימה. היא עשתה עבודה נפלאה על השמלה שלי ונענתה לכול בקשותיי. היא עבדה רבות על תיקוני השמלה שלי והפכה אותה למדהימה. אפילו ביום של החתונה עצמה היא הוסיפה עצם נוספת למחוך כי הרגשתי שהוא לא יושב יפה באיזור החזה ואף הקטינה לי אותו כי ירדתי מעט במשקל. הדס- בעלת הסלון- תמיד יודעת להרגיע ושומרת על שלווה גם בתנאים מלחיצים. אבל לצד המחמאות יש גם ביקורות: כאשר הגעתי לחתום על החוזה עם סלון הכלות הסלון היה ריק כי באותו הזמן הייתה ספירת העומר. אבל אשר הגעתי למדידה הראשונה של השמלה (לאחר תיקון ראשון) גיליתי שיש הרבה נשים בסלון, אשר לא היו כלות אלא סתם באו להסתרק ולהתאפר לכבוד אירועים שונים. די נחרדתי מהעניין כי מלכתחילה לא כול כך רציתי לסגור עם סלון כלות אלא עם מאפרת ומסרקת בכדי להימנע מהמולה ולחץ ביום החתונה. אילו ידעתי שכך מתנהלים הדברים, ייתכן ולא הייתי סוגרת שם... בכול מקרה כבר חתמתי על החוזה אז לא התכוונתי לבטל את העסקה אבל יצאתי די מאוכזבת (לא מהמדידה אלא מההמולה שגיליתי). אכזבה נוספת שחשתי הייתה כאשר הגעתי לאיפור ותסרוקת ניסיון (הגעתי לבאר שבע במיוחד בשביל זה) וגיליתי שמדובר בייעוץ מילולי בלבד. למען ההגינות אני חייבת לומר שהיה כתוב בחוזה שמדובר "בייעוץ בלבד" אבל לא הובהר לי במעמד החתימה כי לא ישימו עלי אפילו מיליגרם אחד של איפור (חשבתי שלפחות יאפרו אותי בעין אחת או משהו) . לאחר עצבים ודמעות וויקי המאפרת הסבירה לי בסבלנות רבה כיצד היא הולכת לאפר אותי ודי הרגיעה את חששותיי. היום של החתונה שלי היה די כאוטי. כשהגעתי לסלון הייתי אמורה למדוד את השמלה בפעם האחרונה אך הייתה כלה שהגיעה למדידה ולכן נכנסתי קודם כול לג'קוזי וא"כ התחלתי לעשות את התוספות שיער. באמצע תהליך סלסול התוספות שיער, קראו לי למדידה של השמלה כי החדר התפנה. אחרי שיצאתי מהמדידה קראו לי להמשיך את תהליך הבקבוקים אך לא היה מקום לשבת ליד המראות (בגלל שהיו שם נשים שבאו לתסרוקת ואיפור ולכן ישבתי מאחורה (ללא מראה) בשעה שהמשיכו לסדר לי את השיער. רק לאחר שאימא שלי העיר להדס- מנהלת המקום- שזה לא ראוי שאני ככלה אשב בצד, פינו לי מקום בעמדה מסודרת. לאחר מכן עברתי לאיפור אצל וויקי אשר עשתה עבודה נפלאה ומדהימה והייתה הכי מרגיעה בעולם. כאשר סיימתי את האיפור, חזרתי לנתי לעיצוב של התסרוקת אשר גם כן עשה עבודה יוצאת מן הכלל. בסה"כ יצאתי כלה יפיפייה מהסלון כך שמבחינה מקצועית אני חושבת שהם עשו עבודה מצוינת. לא מצאה חן בעיניי ההמולה שהייתה בסלון אבל אימא שלי תמיד אומרת שכול עסק שיש בו הרבה אנשים סימן שהוא עסק טוב (אחרת אנשים לא היו באים). בשורה הסופית יצאתי מרוצה מאוד אבל יצאתי גם בהרגשה שלא קיבלתי פינוק אמיתי של כלה אשר בד"כ נהוג לתת בסלוני כלות (ייתכן וזה נבע מכך שלא השכרתי את שמלת הכלה שלי מהסלון....אני לא ממש יודעת.... )...
אהבתי: את רוזה-התופרת המדהימה שתמיד דאגה לרצות אותי. את האיפור המדהים של וויקי שלא זז במילימטר כול הערב ואת התסרוקת היפיפייה שנתי עשה לי (שגם היא נותרה ללא שינוי לאורך כול הערב).
לא אהבתי: שהרווחיות חשובה יותר מהרווחה של הכלות. שהיה עמוס בסלון ושלא קיבלתי יחס אישי/מועדף של כלה.
מחיר: 3,000
הערות לגבי המחיר: הלבשת כלה+תסרוקת+איפור+תיקונים+ג'קוזי (ללא שמלה)
לה בוהם - מתחתנים