דף הבית   >   נותני השירות   >   סלון כלות ירון חזן   >   חוות דעת של י&א

חוות דעת על סלון כלות ירון חזן

י&א
הסלון של ירון הוא הסלון הראשון שנכנסתי אליו ומיד סגרתי.
תפרו לי שמלה מדהימה, עדינה יפה והכי חשוב היא יצאה בדיוק כמו שביקשתי.
הרגשתי נסיכה אמיתית גם היחס היה מעולה מצד כל הצוות גם אלו שלא טיפלו בי הכירו אותי תמכו, פירגנו והביעו נכונות להעיר ולהגיב כדי לדאוג שאצא יפה ביום החתונה.
התסרוקת יצאה מהממת והרגשתי שהוציאו אותי הכי יפה שאפשר.
באמת לעיתים יצאו מצבים שיש צורך לחכות אבל הכי חשוב שכשמגיע תורך הם משקיעים בך עד שתצאי מרוצה.
אווה מדהימה ואני מאוד ממליצה עליה יש לה טעם מעולה והיא סבלנית גם האחרות שמעתי שהן טובות.
איתי באותו יום הייתה כלה נוספת והיינו סה"כ שתי כלות אז בכלל היה לי נהדר ולא כמו ששמעתי שהסלון הוא תעשייתי ושיש בו המון אנשים ולא נעים.
לי היה נורא נעים וחוויה נהדרת ותודה לכל הצוות על ההשקעה במיוחד לאווה המקסימה שבלעדיה כלום לא היה קורה!!!!
אהבתי: את אווה שהיא בעצם זו שעזרה לי והייתה לצידי בכל התהליךיש שם צוות מקסים וזה כולל את כל העובדים במספרה דודי, שיר, דורית וסליחה למי שלא זכרתי את שמו וכמובן ירון.
לא אהבתי: אני לא השתמשתי בשירותי המאפרת וזה בגלל שאני לא אהבתי את האיפור ניסיון ולכן הבאתי מאפרת בעצמי(כמובן שלא זוכתי כי זה היה אחרי שחתמתי על חוזה ולכן אני מציעה לבדוק טוב לפני שסוגרים כדי שלא תשלמו סתם)החדר מדידה קטן מידי והאורות בו לא טובים במיוחד הם קצת משנים את הצבע של השמלה ואת לא רואה את עצמך טוב.את זה שזר כלה לא כלול במחיר ולא ציינו בפני זאת מהתחלה אז כשאתן סוגרות הוא מתעיינות תוודעו את הפרטים הקטנים הללו כי אח"כ זה סתם מבאס
מחיר: 7,500
הערות לגבי המחיר: שמלה בתפירה אישית, חצאית מוכנה מהסלון מתוקנת כמובן...כולל מלווה אחת ולא כולל שזירה
סלון כלות ירון חזן
2.7K