הגעתי לגליה להב אחרי חיפוש ארוך של שמלות כלה.מצאתי את הכיוון של השמלה שרציתי אצל אפרת קליג שם נתקלתי ביחס מתנשא, בחוסר רצון להתאים את השמלה לטעמי ובמחיר מופקע של 16,000 ש"ח!!שהגעתי לגליה הייתה להם שמלה ממש דומה מתחרה הרבה יותר עשירה ויפה הצוות שם היה מדהים, ורד וקלר היו כיפיות ומקצועיות. נתנו לי חוות דעת אמיתית על מה יפה לי ומה לא. סגרתי שמלה חדשה במחיר נמוך יותר מאפרת קליג ב 6000 שקל ובהרגשה הרבה יותר כיפית.אסנת התקשרה בחביבות שבוע אחרי להזכיר לי לגבי המדידות ויצאתי משם בהרגשה שהגעתי למקום מקצועי מאוד.יותר פרטים אחרי החתונה :*)
טוב התחתנתי, היה מדהים! מעבר לכל הציפיות שלי. לאורך כל הדרך הצוות היה קשוב לצרכים שלי ומילא כל גחמה שהייתה לי בשמלה. הייתי מאוד דקדקנית בפרטים הקטנים והיה להם מאוד חשוב שאני אצא מרוצה עד הגג! היו לי 5 מדידות שזה המון, אנאל המעצבת הייתה שם תמיד כדי לייעץ ולעזור ובלה המלבישה הייתה איתי לאורך כל הדרך....
אהבתי: למרות ששילמתי כבר 2000 שקל מקדמה, הגעתי בפעם השנייה למידות ופניתי לגליה לגבי צבע התחרה.היא נתנה לי את ההרגשה הכי נוחה בעולם, קראה ל3 בחורות שהביאו איתן גלילי תחרה והמשיכה להראות לי אפשרויות בסבלנות ועד שהיא לא ראתה שאני ממש ממש אוהבת את התוצאה היא לא התרצתה. בנוסף היא התעקשה שאני אמדוד שוב את השמלה כדי לראות שאני אוהבת אותה, למרות שהיו לקוחות בחנות היא ביקשה מהמוכרות להלביש אותי ולוודא שאני מרוצה.. מחיר: 10,000 הערות לגבי המחיר: תפירה חדשה, קולקציית 2009