דף הבית   >   נותני השירות   >   אורלי בן ארי   >   חוות דעת של shnooky

חוות דעת על אורלי בן ארי

shnooky
סוף סוף מישהי איכותית, מקצועית ונעימה במחיר שפשוט שובר את השוק!!
אני חייבת לציין שאני לקוחה לא פשוטה, לא מאלה שאוהבות שמתעסקים להן עם השיער ורגילה להתאפר לבד כבר שנים, ולכן כשהגעתי לאורלי חששתי באופן טבעי שהיא תתנהג כמו "מאפרת וספרית טיפוסית", כלומר, תדחוף לי תסרוקות שלא מתאימות לי,תאפר אותי כבד מדי וכו'...
אבל מהמפגש הראשון איתה הבנתי שהיא בדיוק ההיפך! היא קראה אותי במהירות, זרמה איתי ולא הלחיצה עד שמצאתי את התסרוקת שהרגשתי איתה הכי בנוח (וזה לקח כמה שעות!!!).
גם באיפור היה לי את הקו שלי ולא הייתי מוכנה לסטות ממנו- גם כאן היא לא מתחה ביקורת ופשוט עשתה את מה שביקשתי.
ביום הארוע הגיעה עד לביתי בחיפה בדיוק בזמן ובסבלנות אין קץ ובשקט איפרה וסירקה אותי עד שהייתי מרוצה מהתוצאה (וכפי שכבר ציינתי- אינני לקוחה שמתרצה בקלות...).
כמות המחמאות שקיבלתי על האיפור והתסרוקת היו בלת פוסקות!! ומעבר לכך- הרגשתי שזה "בול אני", לא פחות מדי, לא יותר מדי, יחד עם השמלה זה פשוט היה שילוב מנצח!
אהבתי: את היחס של אורלי- השקט, הסבלנות, הפתיחות.העובדה שלא מתחה עלי ביקורת ונתנה לי עצות, גם כשלא כ"כ הסכימה עם הקו שלי.עוד דבר חשוב מאוד- לא צריך לפשוט את הרגל ולשלם מחירים לא הגיוניים!
הערות לגבי המחיר: כולל הכל !!!! (תסרוקת ואיפור ניסיון, נסיעה עד לבית הלקוחה ביום הארוע וכו')
אורלי בן ארי