דף הבית   >   נותני השירות   >   ג'ולי וינו - שמלות כלה וערב   >   חוות דעת של שרון פרץ

חוות דעת על ג'ולי וינו - שמלות כלה וערב

שרון פרץ
עד לפני שהגעתי לשלב שבו ממש הלכתי למדוד שמלות,לא היה לי בראש,דגם מסויים או ידיעה שיש משהו שאני ממש אוהבת או רוצה,גם בתור ילדה אף פעם לא חלמתי או דמיינתי זאת, אבל אני יכולה להגיד בפה מלא שג'ולי וינו עיצבה לי את שמלת הכלולות שלי בדרך הכי אלגנטית,שיקית,אופנתית,שימוש באלמנטים,בדים,שילוב של יצירת אומנות.לא יכולתי לדמיין את השמלה יותר טוב ממה שג'ולי עיצבה לי!הגעתי לחנות של ג'ולי ברחוב שלמה אחרי אין ספור התרצצויות,חיפוש ומדידות שמלות שפשוט לא היו "זה".לחנות הגעתי בסיומו של יום עמוס מאוד במתחם חצרות יפו,הגעתי לעדי עייפה ומזיעה....והיא קיבלה אותי בחיוך רחב ואוהב אף על פי שלא הכרנו עדיין, החיבור המיידי עם המקום היה עם האישיות המקסימה שלה ואז התחלנו בעבודה, מדדתי שמלה שאותה ראיתי בקטלוג שהייתה בגד גוף, אהבתי את הסגנון אך המשכנו הלאה, מדדתי עוד שמלה מהממת ואהבתי את החצאית, המשכנו הלאה עד שעדי "קלטה" מה אני באמת אוהבת (לא ידעתי להגיד לאף מקום מה אני רוצה...קשה לי להסביר משהו שאני לא רואה בעין או בקטלוג....) והיא רצה להביא לי את "השמלה שלי".....איך שעדי העלתה אותה עלי והגיעה לסגור אותה, ברגע שהיא הגיעה לכיוון המותניים,התאהבתי בשמלה שלי .... חיכיתי לצאת כבר בהתרגשות אל מול המראה ואל אמא שלי, ואמרתי לה "אני אוהבת אותה"!!! (כמובן אמא שלי מאוד שמחה אחרי טרטורים של מדידות וקביעת תורים אצל כל החנויות בדיזינגוף,כל מתחם חצרות יפו,וחנויות בפ"ת)כל הדרך מההתחלה ועד לסיום התהליך, ליוותה אותי עדי המתוקה שמעצבת תכשיטים מהממים,יפים והכי הכי נוחים ומשלימים את השמלה ומוסיפים לשמלה בצורה מעלפת!ג'ולי ליוותה אותי במדידות,בדקה,ייעצה,הייתה קשובה לבקשותיי ולמגרעותיי שהיא צריכה להסתיר....כל צוות התופרות בראשן לילי שהייתה הכי אמיתית ומייעצת.עדי וג'ולי אני מנסה להעביר את תחושותיי כאן, אך מילים לעולם לא יספיקו לומר לכן תודהעל כל יום שהיינו בקשר במשך תקופה כה קצרה, הגעה למדידה, הגעה לראות תכשיט או סתם לעבור לחנות לשבת אצל עדי בתוך כל הסידורים שהיו לי בסביבה,תמיד היה לה זמן עבורי גם שהייתה הכי לחוצה מבחינת עבודה, תמיד עשתה לי הרגשה הכי הכי טובה,עודדה,תמכה,ייעצה והרבה הקשיבה!המון תודה לשתיכן, עיצבתן לי יחד את השמלה הכי מדהימה שראיתי, כי פשוט התאהבתי בה מהרגע הראשון!הג'ולי תפרה לאמא שלי גם שמלה מהממת על בסיס מה שראינו בקטלוג,ובחרה של שילוב צבעים מהממם!! אמא הייתה מאוד מרוצה גם היא מהשירות,היחס וכמובן מהתוצאה שמאוד החמיאה לה!מחיר סביר ביותר שווה כל שקלכי את האיכות,ההברקות,האמינות,הכנות,היופי,ואת השירות שקיבלתי אין בשום מקום ואף מעצב על לא יכול על ג'וליפשוט "אין דברים כאלה"!!! כל דגם מהמם,יפה ונוח.אגב,לבשתי מחוך,נורא נלחצתי מהעניין,היה לי מאוד נוח כל היום, וישבתי בלי חשש (הייתי לחוצה שאני לא יכולה לשבת)רקדתי כל הלילה!!!!היה לי העונג,לראות את הדגם שבשבילו הגעתי, ושהיה לי כיף כל תהליך בניית השמלה, זה פשוט חוויה!ועם נותני שירות כמותכן, כן יירבו!שום תקלה,שום דבר! כל היה עשר!!!מה שכן,בנוסף לעיצוב השמלה...וקבלת השמלה המהממת שלי, זכיתי בשתי חברות מקסימות לחיים!תודה מקרב לב,שרון עובדיה פרץ...
אהבתי: את עדי המתוקה!את ג'ולי המעצבת הגאונה!את השמלה הנבחרת שלי!את המקום האינטימי שלהם שיש בו שירותים,מקלחת,מטבח קטן,תכשיטים מהממים!!ככה לא לא צריך לחפש בחוץ להתאים לשמלה וכל זה, הכל יש שם, קשת לשיער,סיכות לשיער או לבגד,טבעות,שרשראות,צמידים ועגילים מהממהממממים!לקחתי צמיד מהמם עם עגיל שעדי עיצבה לי,לקחנו גם לאמא שלי ולאחותי והיינו מאוד מאוד מרוצותמאוד ממליצה פשוט לגשת שם,להסתכל ולהתאהב!
לא אהבתי: אין חיה כזאת