דף הבית   >   נותני השירות   >   בוסתן בראשית   >   חוות דעת של zachengel

חוות דעת על בוסתן בראשית

zachengel
בוסתן בראשית היה המקום הראשון שראינו. אהבנו אותו על ההתחלה אבל בכל זאת המשכנו לבדוק מקומות. בסוף בחרנו בו על פני 2 אחרים (שונית וארץ כנען). אחד הדברים שקנו אותי היה שהבעלים (אלי) היה זה שדיבר איתנו, הראה לנו והסביר לנו, ולא איזה איש מכירות במשכורת חודשית. ממש ראו שאכפת לו מהמקום ושזה הבייבי שלו. כשקראנו באינטרנט על המקום ושאלנו אנשים היו רק תגובות טובות, ואנשים מאוד זכרו שהאוכל היה מצוין. איך לא עם 6 סוגי בשר כולל אסאדו !!!קיבלנו את ההצעה המומלצת של אלי, שזה הכל כולל הכל בערך, עיצוב, תפריט עשיר, די ג'יי לבחירה ממספר ספקים שעובדים איתו וכו. פשוט שקט נפשי כי סוגרים הכל במקום אחד, לא צריך "לתפור" שום דבר, כל הגורמים המקצועיים כבר מכירים אחד את השני ועובדים כמו מכונה משומנת. רק צלם הבאנו חיצוני (את אבשה מפוסט מודרני) וניצלנו את אופציית הזיכוי לגבי הצלם.אני רציתי להוסיף מספר סעיפים לחוזה ההתקשרות בינינו לבין הבוסתן, דברים שנאמרו ע"י אלי בע"פ ורציתי שיהיו כתובים. אלי פשוט אמר - קח את הקובץ של החוזה, ותוסיף מה שאתה רואה לנכון. וכך היה (כמובן שהייתי הוגן ולא הוספתי סעיפים שלא דיברנו עליהם).לכל אורך הדרך אלי הוביל את תכנון האירוע, תוך כדי ירידה לפרטים והתבססות על נסיון קודם מלווה במסמכים ומפרטים ברורים.בחרנו לעשות "אירוע זורם", שזה קבלת פנים, ארוחת ערב ורק אז חופה, וזה היה רעיון מצוין. בהתחלה היינ וצריכים טיפה להתרגל לרעיון, ולהתגבר על ההתנגדות הראשונית של ההורים, אבל בסופו של דבר כולם הודו, כולל חלק מהאורחים שטרחו לציין זאת שזה היה רעיון מצוין!הרב איחר, אבל אף אחד לא שם לב, כי כולם נהנו מארוחת הערב. אנשים הגיעו לחופה שבעים ורגועים, וכל תשומת ליבם היתה נתונה לנו ולטקס החופה. אנשים שנתקעו בפקקים הגיעו בדיוק לחופה, ונהנו מארוחת הערב אחר כך, שכן המזנונים נפתחים שוב אחרי החופה לטובת המאחרים והמבוגרים יותר שלא רצים לרחבה..מיד אחרי החופה נפתחה המסיבה, וכל ה-היי של החופה הפך לאנרגיות של ריקודים!החתונה היתה פשוט מדהימה. המקום יפהפה ומשרה אווירה קלילה, רגועה, ונינוחה, כמו שרצינו. האוכל היה טעים מאוד, 6 סוגי בשר, סלטים, תוספות וקינוחים מצוינים. מנהלת האירוע (ליאור) תקתקה והייתה שם עם חיוך בכל פעם שהינו זקוקים לה. הברמנים (בראשות זאביק) היו אדיבים ומקצועיים, המלצרים שירתו את האורחים נאמנה (ואני יודע כי חלק מהאורחים טרחו לציין זאת לפני). הדי ג'יי שבחרנו מחברת אינפיניטי (שעובדת עם הבוסתן) - תומר מייזנר היה פשוט מעולה, הרים את הרחבה מהרגע הראשון ועד 2 בלילה (לא רע בשביל יום שלישי). אנשים התקשרו כל השבוע אלינו ולהורים לומר כמה החתונה היתה יפה וכיפית...
אהבתי: - יחס אמיתי וישיר מהבעלים- תפריט עשיר ואוכל טעים- ירידה לפרטים, הובלה בתכנון האירוע- די ג'יי מעולה- עיצוב בילט אין- הכל מטופל במקום אחד, לא צריך "לתפור"
לא אהבתי: - המקום בתהליכים של השגת רשיון עסק. אני הייתי רגוע כי ידעתי שיש לו דיון בעיריה מספר ימים אחרי החתונה שלי בנושא, אז הנחתי שהוא לא יסגר עד אז. מקווה שיושג רשיון העסק בקרוב וזוגות אחרים יוכלו להסיר דאגה זו מליבם.
מחיר: 305
הערות לגבי המחיר: באנו חודשיים לפני וסגרנו