בכמה מילים- לירון הוא פשוט די.ג'יי מדהים שמאוהב בעבודה שלו ובן אדם מדהים , אין מילים לתאר עד כמה היינו מרוצים ממנו ואני באמת ממליצה עליו מכל הלב.
ולמי שרוצה את החוו"ד הארוכה אז- היום, בדיוק שבועיים אחרי, אחרי שהתפכחתי קצת מכל הסם הזה שנקרא חתונה, כשאני נזכרת במסיבה שעשה לנו לירון פיקר אני יכולה להגיד בלי שום ספק שהוא הספק הכי טוב שהיה לנו בחתונה. אני יכולה להעיד על עצמי שאני הייתי מהכלות הקשות, מאחר ואני פרפקציוניסטית בטירוף ואני חושבת שראיתי מליון ספקים (די.ג'יי ראיתי לפחות 5 לפני שנפגשתי עם לירון), אבל עם לירון זה היה סיפור אהבה מההתחלה...
חיפשנו די.ג'יי שיהיה בראש שלנו, כי אנחנו ממש לא אוהבים מזרחי וטרנסים, והיום זה די מה ששולט בשוק, אבל כשנפגשנו עם לירון ידענו שמצאנו. לירון הוא קודם כל בן אדם וזה הכי חשוב, שנית הוא פשוט מאוהב במקצוע שלו וזה חשוב לא פחות. בפגישה הראשונה גם אני וגם הבן זוג התאהבנו בו ובאנרגיות שלו וסגרנו איתו למרות שהמחיר שלו היה טיפה יותר גבוה משאר ההצעות שקיבלנו. בשלב ההכנות לחתונה התקשרתי ללירון כמה וכמה פעמים כדי שיעזור לי עם שאלות לגבי ספקים אחרים ולירון תמיד עזר בחיוך ואף פעם לא נתן את התחושה שאין לו כוח (למרות שבטח הייתי קרציה :)).
ואז הגיע היום, אני חייבת להודות שלחתונה עצמה לא באנו עם הרבה ציפיות וחשבנו שהמסיבה תסתיים יחסית מוקדם גם כי עשינו חתונה בשקיעה , גם כי התחתנו ביום ראשון וגם כי יחסית לא היו לנו הרבה צעירים (בערך 60 צעירים מתוך 270), אבל למרבה ההפתעה לירון עשה לנו מסיבה מטורפת (וזה עוד בלי טרנסים ובלי מזרחי- לבקשתנו).
המסיבה נגמרה בשתיים וחצי בלילה, כשהרחבה היתה מפוצצת כל הזמן ואם זה היה תלוי בלירון היא בטח היתה נמשכת עוד, אבל אני והבן זוג כבר התחננו בפני לירון שיסגור את המוזיקה כי כבר לא יכולנו לעמוד על הרגליים. אנשים נהנו בטירוף (גם מבוגרים וגם צעירים) ובשבועיים האחרונים אנחנו לא מפסיקים לקבל מחמאות מהאורחים על הדי.ג'יי ועל המסיבה ( והרבה תלונות על כך שעדיין כואבות להם הרגליים).
תגידו אתם- איפה עוד אפשר למצוא די.ג'יי שהכלה צריכה להתחנן בפניו 3 פעמים (בחיוך כמובן) שיסיים את המסיבה, והוא נשאר להרקיד את כולם כי הוא שרואה שהחבר'ה נהנים בטירוף!? באמת אין דברים כאל!. לירון הבטיח לנו מסיבה מטורפת ועמד במילה שלו....
אהבתי: הכל הכל הכל. שווה כל שקל לא אהבתי: אין דבר כזה