אני לא מגזימה שאין דברים כאלה!!! הגענו לגן אחרי ששמענו שהמקום מדהים ביופיו ונוכחנו לדעת שאכן צדקו. זה היה המקום הראשון שראינו ומבחינתו לסגור איתם במקום. הלכנו למקום נוסף לראות רק כדי לסמן וי ש"ראינו עוד אופציות" ורצנו חזרה ליגור..
הגיעו אלינו אורחים מב"ש ועד צפת ורבים מהם התקשרו ואמרו שזה הגן אירועים היפה ביותר שראו בארצנו.. המקום פשוט קסום ומקסים, אין מילים.. זה היה יום חם במיוחד, בתחילת יולי ומזג האוויר בגן היה אידיאלי- לא היתה לחות, היתה רוח קלילה (הרבה ווינטלטורים תלויים, פרוסים בגן), לא היו יתושים ואנשים שיבחו את המזג אוויר הנעים (והמפתיע) ששרר במקום.
מעבר לכך, עודד, מנהל הגן מקצוען אמיתי, מקסים ומפגין מסירות אמיתית. הבחור אמין ואיכפתי. עודד נשאר איתנו עד השעה 5 לפנות בוקר (הוא לא צחק כאשר אמר לנו שמבחינתו החתונה תמשך עד 6 בבוקר והוא בכל מקרה יהיה צמוד אלינו ויפקח על הכל). גם לאחר שהאירוע נגמר והתשלומים הועברו, עודד ווידא שאנו מרוצים וביקש לדעת אם היה משהו (לאו דווקא קשור אליו, אלא קשורים בספקים שקשורים לגן) שלא היינו מרוצים ממנו.
בקיצור, הצלחה לא נורמאלית!
אהבתי: את המקום המקסים והמופלא הזה ביופיו; קבלת פנים עם פינות ישיבה מרווחות שהוסיפו רבות לאווירה הנינוחה של המקום. התאורה במקום עם הצימחייה המדהימה..החופה שהיתה קסומה. אומנם אין בריכה (מה שמאד רציתי) אבל אף אחד לא הרגיש בחסרונה... :)וכמובן עודד, מנהל הגן- תותח אמיתי: אמין, איכפתי, מקצוען ואחראי. התנהלות מאין כמותה. לא אהבתי: אין דבר כזה... הערות לגבי המחיר: מקום לאדם, יום חמישי, שיא הקיץ