דף הבית   >   נותני השירות   >   מקווה "עבריה" גבעת שמואל   >   חוות דעת של hellycat

חוות דעת על מקווה "עבריה" גבעת שמואל

hellycat
מאכזב
קניתי את חבילת הכלה הרחבה הכוללת מסאז', מניקור, פדיקור, חדר מיוחד להכנה לטבילה וטבילה כי חשבתי שזה ישפר את החוויה.
כשהגעתי למקום גיליתי המון בנות נוספות וגיליתי שאני צריכה לחכות בתור כדי להיכנס לכל אחד מהדברים אליהם אני מתוכננת ונאמר לי שיש עיכוב בלו"ז. האווירה הייתה המונית ונראה שהם קבעו עם יותר מידי בנות לאותו הערב. שמעתי בכל מקום בנות לא מרוצות שאמרו שהן מחכות המון זמן ושהן לא אוהבות את היחס.
הגעתי עם אמא שלי והיות ואני לא אוהבת מסאז'ים והיא מאוד אוהבת אותם תכננתי את המסאז' עבורה.
אמא שלי נכנסה למסאז' מיד בלי לחכות ובסיומו אמרה שהיה מצויין. בזמן שהיא עשתה מסאז' אני עוד הייתי צריכה לחכות כדי לקבל מניקור ואז פדיקור ואז להיכנס לחדר אמבטיה ואח"כ למקווה. לא הייתי מוכנה לסיים את הלילה שלי מאוחר בעוד שאני מחכה את רובו. לבסוף, אחרי "רק" 20 דקות (כי כעסתי) ואחרי ויתור על מניקור פדיקור לפני הטבילה הכניסו אותי לחדר יפה עם מוסיקה ואמבטיה. כשהייתי מוכנה קראתי לבלנית והיא הכניסה אותי לחדר הטבילה. אחרי טבילה קצרה יצאתי מהמקווה והיות ולא ניקו כמו שצריך את הרצפה החלקתי וקיבלתי מכה ברגל. מאוד לא מקצועי ולא בטיחותי, אני בטוחה שאני לא הראשונה שהחליקה שם.
אחרי הטבילה התחלתי לעשות מניקור והאישה שעשתה אותו הייתה מאוד לא מקצועית, כששאלה אותי אם לעשות את הציפורניים עם סיום עגול או מרובע ועניתי עגול היא עשתה בדיוק להיפך. וזה לא היה מספיק, היא גם חתכה אותי עם הפצירה והשאירה לי פצע לא יפה באצבע המורה (מזל שביד שמאל). משום מה עוד לא קמתי מהכיסא בשלב הזה אבל אחרי שהיא שכחה שהיא פצעה אותי ושפכה אלכוהול על הפצע זה היה מספיק אפילו בשבילי והפסקתי את התהליך וביקשתי את הכסף חזרה. האישה השניה שעבדה לידי על כלה אחרת גם לא הייתה מקצועית והדביקה עקום את אחת הציפורניים שלה.
לגבי הכיבוד והשתיה שהבטיחו - לא היה שום דבר שנאמר שיהיה. בקושי אפשר לקרוא לזה כיבוד. עוד אכזבה.
לסיכום, מי שעושה אך ורק טבילה יכולה לבוא (רק לבדוק שהרצפה יבשה כראוי ליד המקווה עצמו) אבל אני מפצירה בבנות לא לקחת את חבילת הכלה כי המקום לא מקצועי וחבל להרוס את הציפורניים סתם ולחכות הרבה זמן בין לבין. מתחת לכל ביקורת. מאוד לא ממולץ.
אהבתי: הטבילה עצמה הייתה מהירה מאוד וזה היה נחמד אבל החוויה הגרועה כולה העיבה על העניין ואף כלה לא צריכה לצאת חבולה ופצועה מהמקווה לפני החתונה שלה! מה גם שנתקעתי עם ציפרניים הרוסות ממש לפני החתונה.לפחות אמא שלי נהנתה מהמסאז'.
לא אהבתי: את רוב הדברים! חוויה רעה באופן כללי, טוב שלפחות יצא לי מזה אישור טבילה לרב.
מחיר: 500
הערות לגבי המחיר: חבל על הכסף שבזבזתי - לא מומלץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!