אל קייטרינג עלי דפנה הגענו כשחיפשנו קייטרינג שיודע לעשות אירועי שטח, מאחר ואת החתונה שלנו עשינו במושב של ההורים, וידענו שמדובר בהפקה לוגיסטית לא קלה שלא כל קייטרינג רוצה ומוכן לקחת על עצמו.
מהרגע שפגשנו את ללי ומוטי לפגישה שמטרתה לראות את השטח והאם האירוע בר ביצוע מבחינתם הרגשנו שמצאנו אנשים רציניים ומנוסים שאפשר לסמוך עליהם ואחרי ארוחת הטעימות המצויינת ידענו שהם הקייטרינג שלנו לאירוע, אוכל חתונות בדרך כלל לא עושה לי את זה, אבל בטעימות כל דבר היה טעים ועשוי בטוב טעם לטעמי.
ביום האירוע מוטי והצוות שלו עמלו בשטח בחום וסידרו את הכל בצורה יותר טובה ממה שיכולנו לדמיין. כשהגענו הכל היה מסודר מושלם, ולמרות שלא יצא לנו לאכול הרבה, כל מה שטעמנו היה בדיוק כמו בטעימות, מצויין! צוות המלצרים היה אדיב במיוחד (כמה מאורחינו ציינו זאת).
3 שבועות אחרי ועדיין מתקשרים אלינו אורחים להחמיא על האוכל המצויין שכמוהו לא טעמו לפני זה באירועים....
אהבתי: השירות השירות השירות, ללי שתמיד היתה זמינה. מוטי ששיקף לאורך כל הדרך, ודאג להכל מההתחלה ועד הסוף, עם חיוך והמון אחריות. הבר ועיצוב השולחנות כלולים בדיל, מעבר להקלה בכמות הספקים (במיוחד באירוע שטח שדורש עבודה עם הרבה מאוד ספקים) הספקים שעלי דפנה חיברו אותם איתנו (ענבל המעצבת) וטיפסי בר, עשו את עבודתם נאמנה ובצורה הטובה ביותר. האוכל המצוין, הארגון למופת. לא אהבתי: בתור בן אדם ביקורתי אני אומר את זה בלי השגות. פשוט מצויין! מעל ומעבר למצופה! מחיר: 170 הערות לגבי המחיר: כולל בר תוצרת חוץ ועיצוב מרכזי שולחן, לא כולל מע"מ