שוחחתי עם לירן בטלפון פעמיים באותו יום, בקשתי לדעת מה המחיר להזמנה לפני שאטריח עצמי להגיע לשם לירן הודיע לי שהמחיר להזמנה 3 ש"ח כולל מע"מ ועם מעטפה 3.99 ש"ח. הגעתי למקום עם אמי ופגשנו את סיון שמאד אכזבה בהתנהגות המאוד ארוגנטית שלא ברור אפילו מאיפה היא שואבת את החוצפה להתנהג כך לאנשים. טענה שכנראה אני לא הבנתי ולא יכול להיות שזה המחיר שלירן נתן להזמנה דו צדדית אלא שהוא התכוון לגלויה. תמוה ביותר , משום שאני דברתי על הזמנה דו צדדית ואפילו בשיחת הטלפון התייחסתי לסדרות מסוימות כפי שמופיע באתר שלהם ולא דברתי על גלויה. המחיר שהיא נתנה לי היה 10 ש"ח!!!! ובחישוב כולל למאה איש 1500 ש"ח!! מחיר שערורייתי ביותר. לו הייתי יודעת מראש שלירן הטעה אותי ושהמחיר יקר פי 3 מהמחיר שנקב בטלפון ושזה היחס אותו אזכה לקבל הייתי מוותרת מראש על בזבוז הזמן והנסיעות בהגעה לשם. כאשר אמרתי לה שמצאתי מקום אחר שמציע לי מחיר יותר זול מהמחיר שהיא נותנת לי, אמרה לי סיון אם כך תלכי למקום אחר , מדוע הגעת אלי בכלל. בקיצור מאד לא מומלץ, ולא פלא שיש רק מספר מועט של חוות דעת חיוביות על המקום באתר תוותרו מראש על ה"תענוג" בלפגוש את סיון. חוצפה שאנשים מרשים לעצמם להתנהג כך ללקוחות בעסק כזה ולנצל את הלקוחות בניסיון לשאוב כסף אגב הטענה של סיון כי במקום אחר לא אקבל נייר כזה איכותי כמו שהיא מציעה לי התבדתה. חרף חששותי שיש אמת בדבריה ועל אף לחץ הזמן משום שהייתי צריכה לחזור לחו"ל עם ההזמנות החלטתי לנסות מקום אחר ואכן פניתי למחרת לדה לה פרינט בת"א וקבלתי נייר איכותי, הזמנות מדהימות, יחס ושירות מקצועיים ואדיבים והכי חשוב עמידה בזמנים!! ממליצה ביותר! לא להקשיב לשטויות שספקים מטפטפים לכם, תמיד טוב ושווה לעשות סקר שוק.
אהבתי: לא אהבתי כלום!!! פשוט לא מומלץ!!! לא אהבתי: את ההטעיה במחיר ואת היחס הארוגנטי של סיון מחיר: 10 הערות לגבי המחיר: שערוריייתי