דף הבית   >   נותני השירות   >   בית הארחה יד השמונה   >   חוות דעת של איידו

חוות דעת על בית הארחה יד השמונה

איידו
טוב
התחתנו בצהרי יום שישי בגן התנכ"י שביד השמונה. חיפשנו מקום לארוע קטן (עד 200 אורחים) שיהיה בו יופי טבעי וזה בדיוק מה שמצאנו ביד השמונה. אנחנו מאד נהננו ולפי התגובות, גם מרבית האורחים שלנו.
המקום מוקף בנוף הררי יפה מכל הכוונים וביחוד לכוון מערב, שם כל השפלה ומישור החוף נפרשים לעיניך. זהו הערך המוסף הגדול של המקום, כך שאם אתם לא מחפשים נוף ואוירה טבעית קסומה, לדעתנו אין לכם מה לחפש שם (עדיף למשל ללכת למעלה החמישה).
המקום מורכב משלושה מפלסים (טרסות). במפלס העליון מתקיימת קבלת הפנים והחופה (יצרו שם שחזור של בית כנסת עתיק מרמת הגולן). שימו לב שבאירוע צהריים ביום חם, אתם חייבים לדאוג להצללה (מומלץ - חברה בשם מכחול), כי המקום לא מספק זאת. ראינו גם אירועים שעשו חופה בשעת השקיעה (מאד יפה!), אז אפשר לוותר על הצללה.
המפלס השני הוא המקום בו נמצאים המזנונים ובו יושבים האורחים (מוצלל ע"י במבוקים). אנחנו היינו מוטרדים בנוגע לצפיפות של אזור הישיבה (היו לנו כ-200 אורחים). חשבנו אפילו לפצל את האורחים לשני מפלסים שונים. בסופו של דבר היה מעט צפוף, אבל ברמה סבירה. להערכתנו 15-18 שולחנות זה הסידור האידאלי למקום. המארגנים אומרים שאפשר להכניס 22 שולחנות.
במפלס השלישי אנחנו השתמשנו לרחבת הריקודים, לפינות ישיבה ולאוהל בדואי בו שמנו פעילויות לילדים. זה יצא מאד מוצלח כי כל אורח יכול היה למצוא את האוירה המתאימה לו. בארועים גדולים ניתן לפצל את האורחים בין שני המפלסים. ראינו גם ארועים שלא השתמשו במפלס התחתון ושמו רחבת ריקודים ליד האוכל.
אשת הקשר שלנו היתה שרית. היא מאד נחמדה וסבלנית (למרות שלפעמים קשה לתפוס אותה במיוחד בימי שישי), משתדלת למלא בקשות מיוחדות. בסופו של דבר לא כל הסיכומים שלנו ירדו עד רמת הביצוע - כנראה שחלק מהדברים מתפקששים בין המעבר משרית למנהל האירוע בפועל.
המקום מעוצב בצורה פשוטה ויפה. אנחנו לא נזקקנו לתוספות (קנינו בעצמנו עציצים שישבו בתוך נר במרכז השולחן).
לגבי האוכל - באופן מוזר לא ממש יצא לנו לאכול את האוכל של החתונה. הטעימות שהם נותנים הם מבראנץ' שמתקיים שם כל יום שישי. זה לא ממש דומה למזנונים של החתונה, למעט מבחר הגבינות, שהוא באמת מרשים (למי שאוהב). ההתרשמות שלנו היא שהאוכל מגוון וטעים, אבל לא בטוח שכל המנות עומדות באותו סטנדרט. ההסתיגות היחידה שיש לנו לגבי המקום (או יותר נכון הקייטרינג), נוגעת למקרים בודדים של חוסר הקפדה על הפרטים הקטנים כפי שסוכמו. אם אתם מרגישים שאתם חייבים את הארוע בדיוק כמו שתיכננתם - או שתמצאו מקום אחר או שתמנו מישהו שישגיח על הביצוע בשטח.
לגבי המוזיקה - יש למקום בעיה עם מוסיקת טראנס רועשת (הם גם מגבילים לשעה מסוימת בלילה), לכן הם עומדים על כך שתשכרו את צביקה די ג'יי הבית. אנחנו אהבנו לעבוד איתו (הוא גם לא יקר במיוחד 4000-4500 ש"ח) והרגשנו שהוא קלע היטב לטעמנו וטעם האורחים שלנו.
לסיכומו של עניין - סביר שאם תאהבו את המקום על יופיו ופשטותו במבט ראשון, המקום יתאים לכם, ותוכלו 'להתפשר' על המגרעות הקטנות של הניהול.
אהבתי: את הנוף והאוירה הקסומה
לא אהבתי: פשלות קטנות בביצוע