דף הבית   >   נותני השירות   >   אלוני מור -Zoom 99   >   חוות דעת של Julia Gala

חוות דעת על אלוני מור -Zoom 99

Julia Gala
יש לי את אלבום החתונה היפה ביותר בארץ!!! באמת, אין דברים כאלה. אלבום דיגיטלי מעלף, מעוצב מדהים, ערוך נפלא, תמונות מהממות, כריכה מהודרת, מגיע בקופסא מעוצבת וזה פשוט תענוג !!! הגרפיקה מאוד מאוד מוסיפה, עיבודי פוטושופ מאוד מאוד עדינים. התמונות מחמיאות אך נראות טבעיות וממש מבטאות את השמחה הגדולה שהייתה באירוע ואת האושר והאהבה שלנו. אני מדפדפת שוב ושוב ולא מפסיקה להתפעל. ההורים היו בהלם לגמרי. ממש התלהבו ושמחו. אלבום פשוט יפיפיה. כייף גדול!!! מזכרת נפלאה שנאשרת לנו מכל האירוע הקסום שלנו וזה ממש שווה את ההשקעה. למען האמת האלבום יצא יפה יותר ממה שציפינו אפילו.
הגענו לאלוני בעקבות חברים שלנו, כי התאהבתי בצילומי החתונה שלהם. הוא היה הצלם הראשון שפגשנו ואחרי סבב של עוד כמה (רק כדי להיות בטוחים) חזרנו אליו וסגרנו איתו בלב שלם. סגרנו על אלבום דיגיטלי מהודר מעוצב לנו, ועוד 2 אלבומים דיגיטליים להורים עם דגש על צילומי משפחה ואורחים של כל אחד מהצדדים.. (האלבומים של ההורים שונים זה מזה מבחינת התמונות שנבחרו. שניהם מעוצבים ומהודרים. קטנים יותר אך מרשימים כמעט כמו האלבום שלנו)
כמו כן קיבלנו הגדלות ממוסגרות להורים ואחת לנו.
ועכשיו קצת קיטורים - מה שנקרא צרות של עשירים :-) : היה קשה מאוד לבחור תמונות להגדלות ולאלבומים , מרוב שיש פשוט המון והן מהממות, והאלבום כל כך כבד...

סרט הידאו גם היו היה תענוג גדול לראות. עריכה מצויינת, ממש כמו סרט הולוודי. לא משעמם בכלל. (אני בדרך כלל משתעממת מסרטי חתונה של אחרים) בפעם הראשונה שצפיתי בזה לא הפסקתי לצרוח מרוב שמחה.

בקיצור אלוני הוא איש מקסים, עם גישה חיובית וכייפי ברמות. מקצוען אמיתי, אמין וצלם מוכשר. ליוה אותי מהצהריים המוקדמים בשלב האיפור בסלון של יניב קצב (שעשה אותי מהממת וקטפתי ים של מחמאות). הרגשתי יפיפיה, משוחררת, אושרת ונהניתי לפלרטט עם המצלמה כל היום ולהיות בפוקוס. (מה שהפתיע אותי לגמרי כי לא אוהבת בדרך כלל איך שאני יוצאת בתמונות). גם בעלי נהנה מהצילומים ויצא חתיך מאוד.
אהבתי: את העיצוב והעריכה של האלבום הדיגיטלי שלנו, ואת הכייף הגדול לעבוד עם אלוני. תחושת הביטחון איתו והכייף לבלות איתו את היום הכי מיוחד בחיינו עד כה. הוא מצחיק, מוריד מתח והכל נעשה באוירה ממש טובה. נהניתי מכל רגע בצילומים, והתוצאה עוד יותר יותר מענגת.
לא אהבתי: פאשלה שלנו לא של הצלם: שכחנו לבקש ממנו לצלם את כל האורחים שהיו באירוע. קרובי משפחה קצת יותר רחוקים פשוט לא מופיעים בתמונות בכלל וזה ממש חבל כי המון אנשים יקרים כיבדו אותנו בנוכחותם בשמחתנו ואין מזכרת. המיקוד של הצלמים היה בעיקר עלינו ועל האנשים שהקיפו אותנו ברחבת הריקודים. כמובן שעשינו צילומי משפחה לפני החופה, וזה ממש חשוב, אבל במהלך האירוע לא הספקנו לעבור בין כל השולחנות ולכן לא כולם נתפסו במצלמות. המלצתי החמה לכל המתחתנים להיות נוכחים בקבלת הפנים - לא לותר על זה. זה כייף גדול. אסור לפספס. זה נותן קצת זמן להקדיש לאורחים והזדמנות להצטלם איתם, מוריד את המתח ומאפשר להנות מכל המחמאות והברכות. אחר כך במהלך האירוע הזמן טס ולא מספיקים לעבור בין כל השולחנות. ואלל תשכחו לבקש מצוות הצילום לעבור בין האורחים ולצלם את כל הפרצופים.
מחיר: 7,000
אלוני מור -Zoom 99