היה איזה זוג שעמד להתחתן וחיפש צלם. הם מצאו אחד מומלץ וקבעו להיפגש. ההיא לא יכלה להגיע, אז ההוא הגיע לבד. הצלם חשב שזה לא רציני. ההוא חשב שזה לגיטימי. הצלם עשה פרצופים חמוצים. אז ההוא עיקם גם את שלו . אז הצלם היה אנטיפט. אז ההוא קיבל חשק להרגיז. אז הצלם לא הציע לשתות. אז ההוא דפדף באלבום לדוגמא בקבוצות של 10 עמודים בבת אחת. אז הצלם חרק שיניים ולקח סיגריה. אז ההוא ביקש גם. ההוא קיבל. הצלם חייך חיוך שובב. גם ההוא. ההם התחילו לדבר ולאחר כ 10 דקות, הסתלבטו על איזה מפגרים שניהם. הצלם לא נשאר חייב והפליא בכשרונו וביטויו האומנותי. ההוא התרשם בהחלט.
ככה, פחות או יותר ניתן לתאר את הסיפתח להיכרות שלי עם אילן סימן טוב. תיאור שדי מאפיין את הנפש הפועלת.
אילן הוא צלם מוכשר ביותר. הוא יודע את זה, האגו שלו הפנים את זה והבטחון העצמי שלו חוגג את זה. לטוב, לרע? מסקנות תסיקו בהמשך. על קירות הסטודיו מתנוססים פרוייקטים אומנותיים ומסוגננים ואף צילומי חתן כלה למניהם. לכולם מכנה משותף אחד. בכולם מוצגים שלל סלבריטאי ישראל. שחקנים, דוגמנים, בדרנים ומיכל ינאי. אילן, מסתבר, מאוד גאה בעובדה הנ"ל. אין מה לעשות, בסופו של יום מדובר על פתח תקוואי, חצי אפגני.
במהלך סגירת החוזה, למרות יחסי הידידות שנוצרו ולמרות שהוא כן אחלה גבר, כן ניתנה לנו לעיתים התחושה שאם אנחנו לא מאלו שישלמו לו הרבה, אז מגיע לנו פחות יחס ופחות תמורה. בסופו של דבר סגרנו.
במהלך יום הצילומים, אילן בחר לוקיישנים שלכאורה היו סתמיים. מה שהמחיש במיוחד את יכולותיו המקצועיות. התמונות יצאו פצצה!!! הקומפוזיציות, פוטומונטאז'ים מגניבים, סיטואציות מבויימות בטוב טעם. יצירתיות לשמה. הדינאמיקה מול אילן הנה משוחררת וכיפית. הוא מלא בהומור עצמי. באירוע עצמו אילן התחבר לדמויות הדומיננטיות, הוביל ותפס רגעים טובים. זה ממש היה כמו חבר שבא לצלם את החתונה שלך. הבנאדם מצחיק, אבל עם פאסון. הוא רחוק מלהיות מתלהם, כך שזה מתבטא בפרטים הקטנים.
האלבום יצא מדהיםםםםםםםםםםםםםםם!!!! אפשר לומר שזה בעצם מה שחשוב באמת. לא יכולנו לבקש מזכרת טובה יותר לאירוע. מי שראה את האלבום, פשוט התלהב בטירוף! גם אנחנו. הוידאו נערך באופן סופר מקצועי. עריכה, פס קול, הכל. התוצר הסופי היה איכותי ביותר. אינני מגזים.
לצערי, סיכום העסקה לווה באקורד מעט צורם. אילן מתחייב למספר מוגבל של תמונות וגובה 9 ש"ח על כל תמונה שמעבר (!!). כשנחתם החוזה, היינו משוכנעים שלא יתכן שהוא אשכרה יעמוד על זה. טעינו, ומצאנו את עצמנו מוחקים תמונות (!!). הוא התגמש, אבל ממש במעט. שילמנו יותר ממה שתכננו.
לסיכום: צלם עם אופי. מוכשר ביותר. קבלות מוכחות. אישיות חמה. עשה עבודה מקצועית ביותר. כשזה הגיע לביזנס, לצערי היה מעט מאכזב. אז בסופו של עניין, האם אני ממליץ על אילן?.. אין ספק שכן! במשוואת העלות / תועלת, לשלם עוד קצת על תוצאה שכל כך לשביעות רצונך - זה משתלם!
אהבתי: כשזה נוגע לעבודה.. לא אהבתי: כשזה נוגע לעסקים.. מחיר: 9,300 הערות לגבי המחיר: לחתונה בחורף. 550 תמונות