דף הבית   >   נותני השירות   >   סאגה- מלי זנזורי   >   חוות דעת של yael123

חוות דעת על סאגה- מלי זנזורי

yael123
טוב הסיפור שלי ארוך , אז שבו , לכו תביאו קפה או מה שצריך ושיהיה לכם בכיף....
אז ככה למלי הגעתי בטעות לגמרי - אחותי התחתנה במרץ ובסביבות נובמבר ראיתי שיש גם בגבעתיים בוטיק שמלות כלה.
נכנסתי בשביל לבדוק עבור אחותי שמלה.
קבענו פגישה והגענו - אחותי אדם עם טעם מאוד ספציפי שלא בדיוק יודע להסביר את עצמו , וכשהגענו , נוכחנו לדעת שמלי היא בחורה מקסימה , סבלנית להפליא , חייכנית , רגועה ומלאת הבנה במבנה גוף האישה והתאמה של שמלה בצורה אישית .
משלב בחירת הבד ועד שלב הגזרה.
בפעם השניה שהגעתי עם אחותי למדידה, הגעתי עם בשורות טובות שגם אני מתחתנת והיה לי ברור כשמש שאני רוצה שמלי תהיה חלק מהשמחה .
בין היתר, תפרתי שם גם שמלה לחתונה של אחותי , יחד בנינו את השמלה מאפס , צבע , צורה , בד , איבזור וכו' והשמלה לחתונה של אחותי יצאה מהממת !!!
גם שמלת הכלה של אחותי יצאה מדימה , מבחר של בדים וגוונים ואחותי פשוט הייתה נסיכה לגמרי .
אחרי חתונת אחותי , הגיע תורי , ובאתי עם רעיון מוכן של שמלה בראש וקיוותי שמלי תבין מה ואיך אני רוצה.
אני חייבת לציין שמלי הבינה מיד ואפילו נתנה לי עוד רעיונות לשמלה שרציתי , ומיד התחלנו למדוד וסגרנו על גזרה
השמלה הייתה כמובן מוכנה בזמן , וכל ביקור וכל מדידה (היו בערך 6 כאלו) היה חוויה מדהימה של בן אנוש מקסים ושמו מלי.
יחד עם מלי עובדת גם לנה , שאני חייבת לציין גם אותה לטובה , בחורה נפלאה , עם ידע גדול והמון המון סבלנות .
האווירה , המיקום , המקום העיצוב והאנשים שנמצאים שם - מלי ולנה פשוט עושה את ההבדל בין טוב למצויין.
שמלת הכלה שלי יצאה מקסימה , מתאימה למידותיי בצורה יוצאת דופן מדגישה את מה שצריך ומסתירה את מה שצריך
והכי חשוב - הייתה נוחה נוחה נוחה!!!!!!!! וכמובן נתפרה מ-0 .
מלי ולנה- אני מודה לכן ואוהבת אתכן - אין ספק שעוד נפגש בהמשך הדרך (בברית אולי?)
אוהבת המון
יעל 11.5.09
אהבתי: את מלי , את לנה, את הידע, את האווירה והריח המדהים של היסמין והלבנדר שיש בבוטיק . את המקצועיות , ההקשבה והזרימה עם רצונות משונים (שיהיה לי טול אדום מתחת לחצאית ושלא יראו אותו חחח) את המחירים הנוחים לכל כיס בהתחשב בזה שזה נתפר מ0
לא אהבתי: אין דבר כזה!!!
מחיר: 5,500