התחתנו לפני חודש וחצי ב18/2/09 ועכשיו שחזרנו מירח דבש וכל הלחץ של החתונה מאחורינו הגיע הזמן להגיד תודה ענקית לצוות של פוטו ויקטוריה ובמיוחד לאודי - צלם סטילס שלהם!
סגרנו עם פוטו ויקטוריה אחרי שקראנו באינטרנט ביקורות טובות על אודי וראינו בערך 12 צלמים אחרים שלא ממש התחברנו אליהם... אחרי שהעברנו יום שמח ונפלא עם אודי - ברור לנו למה הביקורות עליו היו כל כך טובות... דבר ראשון, אודי - בחור מקסים מקסים מקסים!!! הוא פשוט עשה לנו את היום!!! אודי התחיל להסתובב איתנו החל מסלון כלות ולא הפסיק להצחיק אותנו ולעשות לנו שמח - דבר שלדעתי מאד חשוב ביום החתונה. בצילומי חוץ הוא לקח אותו להצטלם לפינות הכי מדהימות שיש! במעט הזמן שהיה לנו הספקנו להצטלם בשלושה מקומות שונים - דיזינגוף, נווק צדק ונמל תל אביב. בנוסף אחרי כל הצילומים עוד הספקתי להגיע למספרה לעשות פינישים אחרונים לשיער ולאיפור . באולם אודי עשה עבודה מעולה!! הוא צילם וצילם בלי הפסקה , זרם עם האורחים, עם המשפחה, איתנו, השרה אווירה מאד נעימה והיה פשוט מדהים לכולם. לא הפסיקו לשאול אותנו איפה מצאנו כזה צלם... אחרי שקיבלנו את הדיסק עם התמונות הבנו שאודי לא רק בחור מקסים ונחמד .. הוא מוכשר ברמות על!! התמונות יצאו מ-ד-ה-י-מ-ו-ת!!! גם המפגש, גם צילומי חוץ, גם המסיבה – הכל יצא מאד יפה ומקצועי ביותר.
גליה הייתה צלמת סטילס השנייה באירוע שהצטרפה לאודי בערב וצילמה תמונות יפות ביותר! גליה קלטה רגעים הכי מעניינים שקרו באירוע ושהיה לנו מאד חשוב להנציח אותם!! התמונות שלה יצאו סופר מקצועיות ומיוחדות!! סך הכל קיבלנו כ3000 תמונות מהאירוע. יהיה לא פשוט לבחור רק כמה מהם לאלבום .. :)
עד כה אנחנו מאד מרוצים וממליצים בחום. מקווים לראות את הסרט ואת האלבום בקרוב... ...
אהבתי: את היום הנפלא שאודי העניק לנו ואת התמונות המדהימות שקיבלנו.. מחיר: 8,000 הערות לגבי המחיר: חורף, כולל 2 סטילס, 1 וידאו, אלבום דיגיטלי + 2 אלב