במדידות הראשונות הכרתי את איילה. בחורה מקסימה ואדיבה שבאמת נתנה הרגשה מצוינת. מהמדידה השלישית בערך הכרתי את אולגה, גם היא מאד נעימה וחביבה אבל במדידה האחרונה שביקשתי להגיע ב09:30 (חתונת שישי צהריים) נאמר לי שפותחים את החנות רק ב10:00. התרציתי ואמרתי נגיע ב10:00 ועוד נספיק צילומים. הגעתי ב10:00 לאהבה - לא היה שם אף אחד, לא טלפון על שום דלת או חלון. מודיעין, אינטרנט ועזרתו של עופר חנגל לא עזרו להביא אותה לחנות. ואולגה הגיעה לבסוף ב10:45 מיותר לציין שלא הצטלמתי בתל אביב, הלחץ גבר ב45 הדקות שהמתנו לה להגיע, לפתוח את החנות ולהלביש אותי.
אז בקיצור: שמלה מהממת, שירות לא רע ובעיקר אכזבה - אני מצפה מאנשים המנהלים עסק להעביר את השעון שעה קדימה כשצריך. חבל כי לי זה השאיר טעם לא טוב....
אהבתי: השמלה נטו מהממת!!! לא אהבתי: 1. ביקשתי שיפתחו את החנות ב09:30 כי חתונתי נערכה בשישי בצהריים ורציתי להספיק להצטלם בתל אביב. אז נאמר לי מפורשות שפתיחת החנות ב10:00 בלבד. (אולי לא שילמתי מספיק)2. אחרי שנאמר שהחנות נפתחת ב10:00 והסכמתי להלחיץ את עצמי בחצי שעה - הן שכחו להעביר את השעון שעה אחת אחורה בלילה שלפני האירוע שלי ואז הגיעו באיחור של 45 דקות לחנות.עמדתי עם שיער ואיפור מוכנים בטריינינג ברחוב דיזנגוף ופשוט חיכיתי שיגיעו לפתוח את החנות ולהלביש אותי. מחיר: 7,500