הסיפור שלי איתכן התחיל לפני 8 חודשים. נכנסתי לסטודיו החמים, הביתי, המזמין שלכן, נלהבת ומתרגשת אך עם זאת מפוחדת.זאת היתה הפעם הראשונה שנפגשתי עם סטודיו לכלות ועם שמלות כלה,הייתי חרדה שמא אראה מגוחכת שכן איני בעלת מבנה גוף צנום...ענבל המדהימה קיבלה את פני בחיוך ובסבלנות (של ברזל עליי לציין) חקרה מתוך עניין אמיתי על שמלת חלומותיי, ניסתה לתהות על קנקני ולאחר שיחה מעמיקה שדמתה לשיחת נפש של חברות או אחיות טובות דפדפה בין מאות השמלות המדהימות שיש לכן בחנות והוציאה את אלה שנראו לה כמתאימות ביותר לי. כמובן שכל שמלה שהוציאה היתה יפה יותר מקודמתה. בתא המדידה שזכור לי כל כך לטובה ,בעדינות שמתאימה רק לאלה הרגישות ביותר לרגשות האחר ושכל כך משקפת אתכן ואת מה שאתן, שובל מייצגות, ביקשה שאוריד את בגדיי רק כשאהיה מוכנה נפשית והסתובבה עם גבה אלי . הדבר כל כך קסם לי. האנושיות הזאת. הבנתי באותו רגע שהסטודיו הזה נוצר במיוחד בשבילי ושענבל המדהימה חייבת להיות נוכחת ביום החתונה שלי. התאהבתי במבט ראשון. מאותו רגע ואילך נשמעו צחקוקים מתא המדידה הקסום הזה, העברנו את המדידה בצחוק ובלי שהרגשתי מצאתי את שמלת חלומותיי. לפני שחתמתי על ההסכם ענבל הציעה שאלך לחנויות נוספות בכדי להשקיט את מצפוני ושאחזור רק אם ארגיש שבאמת זאת השמלה שלי. נפרדנו בחיבוק ונשיקה. ללא התחייבות. כבר באותו לילה חלמתי על השמלה ועל המקום המדהים הזה. הבית הזה. על ענבל המתוקה כל כך. חזרתי למחרת .נלהבת ונרגשת נכנסתי שוב לסטודיו הזה שכבר הרגיש לי כמו בית. פגשתי את שרית המתוקה שקיבלה את פני איך לא...עם חיוך... משפחה, לא? באותו יום חתמתי. מאז הגעתי אין ספור פעמים באמתלות שונות אבל זה היה רק כדי לפגוש אתכן שוב ולהיות איתכן קצת כי בתוך כל ההתעסקות המטורפת הזאת, שם בשובל,איתכן, מצאתי את השקט והכיף וההתרגשות, ואותי. הרגשתי שאתן באמת רואות אותי. בכל פעם קיבלתי חיבוק חם ואוהב ונשיקה והכל היה אמיתי. השמלה שנתפרה במיוחד עבורי היתה מעל ומעבר לציפיותיי וחלומותיי, היא הייתה הרבה יותר יפה מהשמלה שהרשיתי לעצמי לחלום. הרגשתי כמו באגדות. כמו בסצינה הזאת מסינדרלה שהפיה מלבישה לה שמלה מרהיבה. כזאת היתה השמלה שלי. מרהיבה. וכולם חשבו כך גם בחתונה. לאחר לבטים קשים החלטתי להתלבש איתכן ביום החתונה כי לא יכולתי אחרת. ענבל הבטיחה לי עוד ביום הראשון, זה בלי ההתחייבות, שהיא תהיה שם איתי. ואכן כך היה והיה מושלם. שכחתי את העגילים בבית ונתתן לי את העגילים הכי יפות שיש והרגעתן אותי והייתן מתוקות ומקסימות ומדהימות - אתן. שרית וענבל וכל אחת מכן לחוד. אתן יחידות סגולה, מלאכיות ממש וברור שאתן קורצתן מאותו החומר.לא פלא שלמקום שלכן קוראים שובל כי אתן משאירות אחריכן שובל ארוך של אנשים ששיניתם משהו בחייהם. שהשפעתן, שנגעתן. המקום שלכן מבורך ואברך אותו גם אני. יש בו משהו שאין באף מקום אחר. אהבה. אמיתית. רגישות ואנושיות. יש בו הילה מיוחדת ואנרגיות חיוביות כל כך. והכל בזכותכן. אתן מדהימות. מאחלת לכן שתמיד תעבדו עם הלב. ומאחלת לכל כלה לפגוש אתכן ולהתלבש איתכן כי יש שם קסם ברוטשילד 57 בסטודיו החמים הזה .. אתן איתי לכל החיים. תודה שאתן מי שאתן. תודה שהייתן ברגעים שמחים ומאושרים וידעתן גם לתמוך ולחבק בזמנים קשים ועצובים. אוהבת אתכן המון.
אהבתי: השמלה שלי שהייתה מושלמת וללא דופי, היחס החם, האוהב, המזמין, המחבק, המעניק, הלבבי, החברי, הביתי שקיבלתי. את שתי הבנות הקטנטנות הענקיות האלה שמנהלות את הקסם הזה, שרית וענבל המתוקות. את תשומת הלב שנתנו לפרטים הקטנים ביותר, את ההשקעה והסבלנות מברזל ותמיד בחיוך ובהבנה. אהבתי הכל.בכל מדידה שרית או ענבל הסתובבו ואפשרו לי להתפשט ולהרגיש בנוח וכל הזמן שמרו על כבודי ( מסתבר שבתעשיה הזאת זה ממש לא דבר של מה בכך, שום דבר ממה שקורה במקום הזה פשוט לא קורה במקומות אחרים) לא אהבתי: לא קיים. מחיר: 6,000 הערות לגבי המחיר: חבילה הכוללת שמלה, הינומה, של, עליונית מפרווה סופנ